VÉDA Ma sikerült átlépnem az utolsó pár méternél a záróvonalat a véda után. Várhatom a büntetést? Kapott már valaki záróvonal miatt büntit?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 22:30
1/8 anonim válasza:
Bár ennyiből nem derül ki semmi konkrét, én mégsem hiszem, hogy kapnál bármit is.
2/8 anonim válasza:
Előztél, vagy csak simán átcsúsztál egy kicsit?
Amúgy szerintem ha nem mentél gyorsan, kb. nem foglalkozik veled a szerkezet.
3/8 anonim válasza:
Sosem hallottam, hogy záróvonal átlépésért valaha is büntetett volna a VÉDA.
4/8 anonim válasza:
Pedig büntet, átfutott egy állat a haverom elött pont a védánál kicsit átment a záróvonalon 15 ezer lett a büntetés.
5/8 anonim válasza:
Erre nem lehet azt mondani, hogy családtag vezette?
6/8 anonim válasza:
Nem hiszem hogy lenne belőle bünti.. Pl télen ha minden havas, egy kicsit áttérsz akkor mi lesz? Hisz nem látszik. Mondjuk ez gagyi példa, de akkor ott van az is amit a 4-es.válaszoló ír.
7/8 anonim válasza:
#4: a haverod helyszínit kapott vagy kamuzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!