Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyiket választanád a 3 bol?

Melyiket választanád a 3 bol?

Figyelt kérdés

te melyiket választanád a 3 bol?

1. 34 perc gyalog

2. 14 perc gyalog egy közösségi autohoz, autonyitás, (2 perc) majd 5 perc vezetés (5*80=400 Ft) ez 21 perc és kevesebb fáradtság

3. 6 perc gyalog 2 perc busz majd 3 perc busz (köztuk 0-6 perc várakozás) És nem kerul plusz pénzbe mert van bérleted. Ez a legjobb esetben 11 perc legrosszabb esetben 23 perc, de éjszaka csak az első két választásmarad.

2021. febr. 9. 23:06
1 2
 11/13 Alex Fly ***** válasza:
@7: miért, a kerékpár kötöttpályás vagy mi? Az enyém pl. itthon van, ha indulok valhova, akkor rendelkezésre áll. És nem szoktam félúton letenni, odáig megyek vele, ahol az utam vége van. Meglepő, hogy van akinek nem ez a természetes...
2021. febr. 15. 04:47
 12/13 A kérdező kommentje:
a kozoségi auto eleve mindig kéznél van. de dolgozok vele igynincs idő a haverokat furikázni
2021. febr. 15. 07:00
 13/13 A kérdező kommentje:
én nem csak itthonrol szoktam elindulni s van ahova nem vihetem a kerékpárt. igy máris van akinél amit irsz az nem válik be.
2021. febr. 15. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!