Melyiket választanád a 3 bol?
Figyelt kérdés
te melyiket választanád a 3 bol?
1. 34 perc gyalog
2. 14 perc gyalog egy közösségi autohoz, autonyitás, (2 perc) majd 5 perc vezetés (5*80=400 Ft) ez 21 perc és kevesebb fáradtság
3. 6 perc gyalog 2 perc busz majd 3 perc busz (köztuk 0-6 perc várakozás) És nem kerul plusz pénzbe mert van bérleted. Ez a legjobb esetben 11 perc legrosszabb esetben 23 perc, de éjszaka csak az első két választásmarad.
2021. febr. 9. 23:06
2/13 anonim válasza:
Alapesetben 3-ast, éjjel az 1-est, maximum rossz időben, éjjel a 2-est, ha nem ittam.
3/13 anonim válasza:
Attól függ, hol vagyunk. A "nyócban" biztos nem gyalogolnék éjjel 34 percet.
5/13 anonim válasza:
#4 +1 bringa. Ezt a pár kilómétert télen is ki lehet bírni, és nem vagy kötve időpontokhoz.
6/13 Alex Fly válasza:
Gyalog 34 perc az max 10 perc kerékpárral. Ezzel semelyik opciód nem versenyképes.
7/13 A kérdező kommentje:
Ha utána van hova tenni a kerékpárt. És persze ha indulásnál is kéznél van. Mert a semmiből nem fog ott teremni s kámforrá se tud válni. Ha van hova tenni akkor is van mikor gond ha utána vissza kell érte menni, mert nem ott végződik az ut ahova gyakran járunk. Szoval bőven van mikor a kerékpár nem opcio. De buszt vagy közösségi autot otthagyhatsz ahol van.
2021. febr. 14. 23:54
8/13 anonim válasza:
:D
Hát akkor a gyaloglásra szavazok.
De arra is lesz kifogás, úgyhogy menj csak kocsival és fizess érte. :D
9/13 A kérdező kommentje:
az elég kifogás hogy lusta vagyok?
2021. febr. 15. 00:44
10/13 anonim válasza:
Persze, én sem gyalogolnék ennyit.
Mondok jobbat.
Haverok fizetik a közösségi autót (mert te vezetsz), és viszed őket bárhova.
Az autó mindig kéznél lesz, az nem válik kámforrá. (esetleg eldugod, ne vigyék el)
Na? Hány perc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!