A szüleim azt mondják ne vegyek swiftet, mert koporsóban végzem?
Figyelt kérdés
2 hete van meg a jogsim, a vizsga óta nem vezettem... szeretnék venni egy autót, de nem szeretnék 1 milliót kiadni rá, így szerintem a legjobb megoldás egy suzuki swift lenne 300 körül
anyám viszont elkezdett cirkuszolni, meg pampogni hogy ne merjek olyat venni
vegyem meg titokban? budapesten lakom az egyetem miatt, ők meg vidéken
2021. jan. 1. 10:03
21/25 anonim válasza:
Szokták mondani, hogy azt kell ilyenkor mondani a szülőknek, hogy nincs pénzed jobb autóra, így motort veszel. Máris támogatni fognak egy jobb autó vásárlásában anyagilag is.
22/25 anonim válasza:
Bmw-be sokall hamarabb ott végzed.
23/25 anonim válasza:
A Clio ugyanúgy törik, mint a Swift. Az akkoriban készült kisautók mind ilyenek.
24/25 anonim válasza:
nézd meg a szwiftek eladási statisztikáit. Nem kétlem, hogy anyukád okos nő, és félti a fiacskáját, de tudnia kellene, hogy ezekből a koporsókból több, mint hétszázezren vettek..
Ha ennyire félt, szállj be a háromszázezerrel egy katonai Hummer árába...azzal már akár a villamos elé is mehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!