Milyen GPS-t vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy GPS-t venni.De nem tudom,hogy mit kell néznem a vásárláskor.Milyen adatokkal kell,hogy rendelkezzen.Mostanában van valamilyen kanyarkövető,és hasonlók.Mire jók ezek,és mit érdemes figyelni,hogy benne legyen.Az biztos,hogy teljes Európa térképpel szeretném.Amit talán olcsóbban is meglehet oldani,ha jól hallottam.Ne legyen túl drága,de ha már pénzt adok érte,akkor egy jót szeretnék venni,ami kitart egy darabig!2010. aug. 12. 18:19
1/2 anonim válasza:
Szia!
Az EU térkép és hasonló dolgok szoftvertől függnek. Én GPS-ben a WayteQ-t ajánlom. Szoftverből pedig IGO. Felesleges megvenni a szoftvert mert lelehet tölteni torrenten. (www.the1st.be www.ncore.cc)
2/2 Locos válasza:
Nekem volt egyszer egy ilyen kis GPS kütyüm nekem nagyon bevált ONE IQ Routes™ edition Regional! kicsit a zsebedbe kell nyúlni de hidd el megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!