Miért mondják be a mai napig a folyók vízállásást a rádióban?
„20/21 A kérdező kommentje”
Ez a te véleményed, a te dolgod, jogod. De azt nem értem, miért zavar ez téged, és ha valamihez nem értesz, miért gondolod, hogy az hülyeség. Az okfejtésedet tovább gondolva:
Egyáltalán nem kell sem rádió, sem tévé műsorszórás, amikor ott van a nem lineáris tévézési lehetőség a neten. Mobil appokkal mindent el lehet érni.
Én egész életemben nyomdászkodtam. Most is kiadóban dolgozom már két évtizede. De minek a könyv, minek az újság? Nem kell az sem.
Semmi nem kell, csak zsíros kenyér, mert az nem lehet letölteni…
Nem arról van szó hogy minket zavarna és emiatt rosszul alszunk. Én speciel nem is hallgatok rádiót és nem is tudtam hogy bemondják.
Szerintem a kérdés megszületésének az oka, hogy mi értelme bemondani? Csak azért folytam bele ebbe az egészbe, mert valakik elkezdték bizonygatni hogy enélkül az információ nélkül megáll az élet. Akinek ez valóban fontos (hajós, vízügyi mérnök) gondolom nem a rádió előtt ül hogy el tudja végezni a munkáját.
Egyetértek, nem fáj és nem zavar csak nem tudom mi értelme van és ha valami felesleges akkor miért csináljuk? Ezért nem halad Magyarországon semmi, mert csináljuk a régi jól megszokott szart ami már rég nem kell amit meg új és kéne azt meg évekig halogatjuk. Az a napi kétszer vagy háromszor 5 perc ki lehet számolni reklámidőben hogy mennyi. kb 5 milló forint/nap. 2 x 5 percet számolok 8 ezer forint / mp. Egyébként 8-11 ezer között van a reklámidő / mp. (nem számoltam ki pontosan az alapján hogy mikor adják de kb ennyi)
Egyébként meg nem értek veled egyet, hogy a könyv nem kell, (még ha irónia is akart lenni) az újság talán nem, de a könyv kell. Arra van kereslet. Teljesen más egy könyvet olvasni mint számítógép előtt vagy akár e book ot használva olvasni. Nemrég voltam a Libriben televolt. De attól még ami felesleges az felesleges mint ahogy keverék benzint sem lehet már a kutakon kapni pedig járnak még trabantok és wartburgok is meg kétütemű motorok.
"ki lehet számolni reklámidőben"
A Kossuth rádió,
Közszolgálati, állami finanszírozású, a törvény megfogalmazása szerint társadalmi felügyelet alatt álló rádió.
azért mert állami finanszírozású rádió, még ott is van reklám és reklám időnek van ára mint a mellékelt pdf is mutatja
Hát, ha nem látod a különbséget akkor sajnálom.
A tejet sem hordják már házhoz, de tejet azért még lehet kapni.
" tejet sem hordják már házhoz"
Speciel nálam igen, áthozza a szomszéd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!