Az ipari takarítógépek miért tudnak dudálni?🎺
Figyelt kérdés
Tegnap este voltunk Auchanban és megláttam egy ilyesmi takarítógépet
Nem ült benne senki viszonyt benne volt a kulcs, és láttam hogy a kormánya közepén nyomógombos rész van, amin van egy kis trombitajel. Gyújtásra tettem és röviden megnyomtam azt a jelet. Szólt a dudája...
Az oké hogy az autókon, motorokon van de ezekre miért kell? Nem közlekedik közúton, akkor meg miért szükséges a kürt?
Köszi a válaszokat
24/L
2020. dec. 9. 09:16
11/15 anonim válasza:
Srácok, még mindig nem esett le nektek, hogy valami pattanásos arcú hülyegyerek trollkodik itt pár naponta a "duddantással"?
12/15 anonim válasza:
#11: pics*ba :( Pedig én vizionáltam tényleg a 24 éves kiscsajt, aki dudálásmániás.
13/15 anonim válasza:
Már én is rögtön felfigyeltem a legfontosabb infóra, hogy 24L, de most kicsit elszomorodtam :/
14/15 anonim válasza:
#13: ugye? Pedig már megdudáltattad volna te is, gondolom.
15/15 anonim válasza:
Azért van, hogy a takarítók is tudjanak csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!