Az ipari takarítógépek miért tudnak dudálni?🎺
Tegnap este voltunk Auchanban és megláttam egy ilyesmi takarítógépet
Nem ült benne senki viszonyt benne volt a kulcs, és láttam hogy a kormánya közepén nyomógombos rész van, amin van egy kis trombitajel. Gyújtásra tettem és röviden megnyomtam azt a jelet. Szólt a dudája...
Az oké hogy az autókon, motorokon van de ezekre miért kell? Nem közlekedik közúton, akkor meg miért szükséges a kürt?
Köszi a válaszokat
24/L
Mert mondjuk ha Rozi néni annyira belemélyed a liszt válogatásába az út közepén, akkor valahogy jelezni kell neki.
Ugyanez, ha valaki figyelmetlenségből besétál a gép elé.
Azért, hogy tudjon jelezni, ha érkezik. Ezeknek még különösebben hangjuk sincs, de az üzletben, üzemben is kimehet eléjük a figyelmetlen ember.
Amúgy meg tényleg ráadtad a gyújtást egy ilyenre, és dudáltál vele? Ettől kicsit beléd szerettem így látatlanul is. :)
Ha én takarító lennék nem nagyon mernék a vásárlóknak dudálni vele mert az gondolom ellenszenvet kelt, és ha szólnak akkor kirúghatnak miatta. esetleg csak szólnék nekik ha útban vannak.
Pedig imádok dudálni a raktárban biztos duddantanám de kint nem.
ma 09:30
Pedig elég hangosan szólt, kb mint az autóm dudája. Tényleg ráadtam, nem tudtam megállni.
Azt nem akarod megkérdezni, hogy az autón miért van duda?
Súlyos.
Te vagy az a duda-fétises?
Egyébként arra nem gondoltál, hogy egy zajos raktárban esetleg nem hallanák, hogy szólsz? Talán volt oka, hogy a hülye mérnökök odatették...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!