Benzinkutas dolgozók! Mit jelent az hogy "kiütni a kutat?"
Figyelt kérdés
Többször hallottam már és fogalmam sincs mire vonatkozik.2020. nov. 21. 10:32
11/14 anonim válasza:
Mostanában nem, de a 80-as években több helyről is hallottam vizezésről. Vagy valami más ok miatt pocsék benzinről, holott mindet ugyanaz a magyar állami vállalat finomította. Szóval valami alapjának kell lennie a legendának. De ha nem víz, akkor mi? Volt 5 féle, cucc 86, 92, 98, Gázolaj, Fűtőolaj és Keverék), akkor hogy manipulálták?
12/14 anonim válasza:
Tehát 41 éve hallottál valamit egy szuper kocsmamese keretében, faterom is így volt és csináltatott bankkártyát, hogy kaphasson ő is ingyen 150eFt-ot :)
A fűtőolajban levő festéket kénsavval kezelték, majd a kénsavat 1-2 arányban vízzel eltávolították, ez volt az olajszőkítés. A mítosz megszületett vizezett üzemanyag...
13/14 anonim válasza:
Az olajszőkítés a rendszerváltás szülötte, a benzinnel való pancsolásról meg már jóval előbb hallottam.
14/14 anonim válasza:
Mi jót hallottál?
Még emlékszel rá?
Az elmúlt 4-5 évtizedben nem jutott eszedbe kipróbálni egy fél literes üvegben a pancsolást? Tedd meg még ma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!