Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy működik a Shell benzinkut...

Hogy működik a Shell benzinkutak autómosója?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem meg az első autómat és nem szoktam kézi mosóba menni. Egy Shell kút mosója van a legközelebb. Bent a kasszánál kell előre vagy utólag fizetni, vagy pénzbedobós? Milyen címletet fogad el és mennyit érdemes rászánni egy kisautónál?

2020. ápr. 8. 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Rég voltam shell mosóban, de azt hiszem az egyedi coint kér (talán 100ft/db), amit a kasszánál lehet kérni.

A legtöbb mosóautomata működik 50, 100 és 200 forintossal.

Egy kisebb, vagy közepes méretű autó mosása attól függ, hogy csinálod és mennyire koszos.

Én a habos mosást szoktam először benyomni és gyorsan lehabosítom az autót, ha elég gyors vagyok de jut is mindenhova, akkor ez megvan 100 forintból. Utána állni hagyom rajta pár percet és mielőtt még megszáradna, 200 forintból leöblítem róla.

2020. ápr. 8. 15:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Kutanként eltérő rendszer lehet. Attól függetlenül, hogy az adott kút melyik franchise-hoz tartozik. (Shell, mol, stb.)

Egyszerűbb, ha odamész és elolvasod vagy megkérdezed a személyzetet, hogy hogyan működik.

2020. ápr. 8. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!