Elveheti a jogsimat?
2 éve van jogsim de sajnos a vizsga után nem tudtam vezetni most viszont szeretnék venni autót de előtte mindenképp el szeretnék menni oktatóhoz mivel barátaimmal, 0árommal nem megy a vezetés hiába szeretnének segíteni.
Arra gondoltam, vissza megyek a régi oktatómhoz, viszont ha úgy itéli meg hogy nem tudok vezetni elveheti a jogsim?
Nem veheti el.
És általában a normál oktató nem is vállal ilyet. Meg semmi értelme nincs. Visszaülni a tanuló autóba értelmetlen, úgy meg nem fogja vállalni, hogy a te autódba ül melléd.
Erre vannak a vezetéstechnikai tréningek, gyakorló vezetések jogsisoknak, így keress rá.
Biztosan nem. Nem is értem honnan jutott ez eszedbe. Egyébként a rendőrök is csak nagyon komoly szabálysértés esetén ami komoly balesettel jár akkor veszik el, meg persze ha ittas vezetésen kapnak.
Amúgy ha barátaiddal nem megy akkor jobb ha elmész egy oktatóval vezetni.
Csak úgy eszembe jutott gondoltam megkérdem.
De köszönöm az értelmes válaszokat utána nézek. :)
“És általában a normál oktató nem is vállal ilyet. “ dehogynem, több alkalommal voltam az elmúlt 17 évben, mióta jogsim van
“Meg semmi értelme nincs. Visszaülni a tanuló autóba értelmetlen,” nem az, ha valamit gyakorolni akarsz
“ úgy meg nem fogja vállalni, hogy a te autódba ül melléd.” De, vállalják úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!