Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az baj, hogy én nem káromkodok...

Az baj, hogy én nem káromkodok meg mutogatok vezetés közben?

Figyelt kérdés

Azt mondta egy ismerősöm a haveromnak, hogy utazott velem és se nem kiabáltam, nem mutogattam, meg idegeskedtem egy torlódós szakaszon majd azon, hogy nem tudtam megelőzni 10 percig egy traktort.

Nem is volt még konfliktusom, ha kiabált a mókus én mindig felhúztam az ablakot, tekertem a rádión vagy csak néztem bambán. Van gázspray, meg botom ha támadna valaki, de nem Oroszország ez, szóval nem kell tartanom ettől.

Azt gondolhatják rólam ezért, hogy nem vagyok normális? Mindig látom azt a mémet a neten, hogy "aki nem káromkodik vezetés közben az nem is figyel igazán" , de én figyelek, soha nem telefonoztam pl. max. ettem s ittam.

Nem ez a legnagyobb bajom, csak nem tudok aludni aztán mondom kiírom magamból eme kérdést.

2020. okt. 23. 02:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
HA nem tudod megelőzni, mert nincs hely.. akkor sem fogod tudni megelőzni, ha az ideg szátb asz... :D
2020. okt. 23. 02:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj,úgysem érsz vele semmit el.

Én szoktam másoknak.

De pl:párom totál idegesítő, mert fel húzott ablaknál ordibál és ebben az a vicces, hogy akinek szól az úgysem hallja csak én. 😂

2020. okt. 23. 05:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj.
2020. okt. 23. 05:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Helyes ha nem vagy ideges
2020. okt. 23. 05:23
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem, sőt tovább fogsz élni, ha nem idegeskedsz feleslegesen.
2020. okt. 23. 08:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, így kellene minden sofőrnek, és nem játszani a félőrültet hogy mutogat meg beszél magában vezetés közben.
2020. okt. 23. 09:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Nekem az jön le , hogy csak azok ordibálnak akik szerint valami super skill a vezetni tudás, a jogsi. Ott vannak a megkérdőjelezhetetle erényükkel az úton, ha valaki hibázik egyből támadnak mert ők biztos nem így csinálták volna. Míg én nyomok egy mentést a kamerán addig kolléga pl. "szét baxxlak teee qurva " ( mint a villamosos bácsi)kiáltással akár a valagába is megy ha veszélyesen megelőzték. Vittek egyszer szerelőhöz ezres Swifttel (ez fontos lesz) megelőz egy ML Mercis minket kicsit közel az auránkhoz, erre a srác mutogat benyomja a kuplungot és padlógázt ad, dudál. Nem tudom ültél e ezres Swiftben , de annál halkabb csak a 1.2 benzines C Corsa. Duda szó pedig csekély, nem is értettem a felindulást. Az ilyen eseményeken én elmentem és ha unatkozok gépen visszanézem a mappám van erre.., hogy tanuljak belőle... , hogy ne kövessek el ilyet.
2020. okt. 23. 12:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez vérmérsékletfüggő dolog. Én sosem mutogatok, max egy feltartott tenyeret, hogy ez most mi volt. Néha szoktak is rá reagálni és felvillantanak egy bocsit. Viszont mindig kommentálom vezetés közben azokat, akik zavarnak, idegesítenek, mert egyszerűen jól esik, hogy nem csendben kell sz_pni mögöttük. Ez nem támadás, meg nem konfliktuskeresés, hanem szimpla stressz levezetés. De soha nem szállnék ki üvöltözni senkivel, meg eszembe se jut beszólogatni senkinek.
2020. okt. 23. 12:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is ilyen nyugodt vagyok vezetés közben. Persze, ha hirtelen bejönnek elém és megijesztenek, akkor előfordul, hogy ijedtemben benyögök egy "idióta" vagy "nem normális" kifejezéseket. De ez egy pillanat, utána el is engedem ezt és nem pattogok rajta, meg nem mutogatok. Ez is csak az ijedtségemnek szól.

Ha tudok mindenkit engedek, aki siet, menjen. Illetve résen vagyok, hogy ne érjenek váratlan dolgok. Előzni is csak indokolt esetben szoktam, azt is körültekintően, minden áron nem teszem. Simán elvagyok egy busz mögött is.

Én élvezem a vezetést, lehet ezért se húzom fel magam. Amúgy zenét szoktam hallgatni és amikor tötyögés van, akkor "táncikálok" az autóban. :D

2020. okt. 23. 13:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Én sem káromkodok, meg mutogatok, hanem inkább dudálással, fénykürttel vezetem le a feszültséget. És működik, mert igazából utána le is nyugszom. Persze van, hogy erre vehemensen reagál valaki, olyankor nem segít, de ez ritka.
2020. okt. 23. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!