Az baj, hogy én nem káromkodok meg mutogatok vezetés közben?
Azt mondta egy ismerősöm a haveromnak, hogy utazott velem és se nem kiabáltam, nem mutogattam, meg idegeskedtem egy torlódós szakaszon majd azon, hogy nem tudtam megelőzni 10 percig egy traktort.
Nem is volt még konfliktusom, ha kiabált a mókus én mindig felhúztam az ablakot, tekertem a rádión vagy csak néztem bambán. Van gázspray, meg botom ha támadna valaki, de nem Oroszország ez, szóval nem kell tartanom ettől.
Azt gondolhatják rólam ezért, hogy nem vagyok normális? Mindig látom azt a mémet a neten, hogy "aki nem káromkodik vezetés közben az nem is figyel igazán" , de én figyelek, soha nem telefonoztam pl. max. ettem s ittam.
Nem ez a legnagyobb bajom, csak nem tudok aludni aztán mondom kiírom magamból eme kérdést.
Nem baj,úgysem érsz vele semmit el.
Én szoktam másoknak.
De pl:párom totál idegesítő, mert fel húzott ablaknál ordibál és ebben az a vicces, hogy akinek szól az úgysem hallja csak én. 😂
Én is ilyen nyugodt vagyok vezetés közben. Persze, ha hirtelen bejönnek elém és megijesztenek, akkor előfordul, hogy ijedtemben benyögök egy "idióta" vagy "nem normális" kifejezéseket. De ez egy pillanat, utána el is engedem ezt és nem pattogok rajta, meg nem mutogatok. Ez is csak az ijedtségemnek szól.
Ha tudok mindenkit engedek, aki siet, menjen. Illetve résen vagyok, hogy ne érjenek váratlan dolgok. Előzni is csak indokolt esetben szoktam, azt is körültekintően, minden áron nem teszem. Simán elvagyok egy busz mögött is.
Én élvezem a vezetést, lehet ezért se húzom fel magam. Amúgy zenét szoktam hallgatni és amikor tötyögés van, akkor "táncikálok" az autóban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!