Hogyan kezdjem el újra a vezetést?
2 éve van jogsim, ez idő alatt kb 10x ültem kocsiban.
Sajnos vizsga után sokáig halasztottam hogy vezessek, és most eljutottam arra a szintre hogy nem tudok vezetni egyszerűen elkap az idegesség ha arra gondolok hogy én vezessek.
Viszont itt jön a próbléma félek a vezetéstől vagy lehet hogy csak nem bizom eléggé magamban de szeretnék vezetni. Párom nagyon régóta vezet, próbált segíteni de csak még jobban rágörcsölök az egész vezetésre folyton az jut eszem hogy biztos nem így kellene mindjárt szólni fog stb. arra gondoltam, hogy esetleg vissza kéne mennem az oktatómhoz pár órát vennem szerintetek lenne értelme? Vagy valaki valamilyen tanácsot tudna adni aki járt már hasonló helyzetben. Eddig nem éreztem szükségét, hogy vezessek most viszont eljutottam arra a pontra hogy elegem van nem akarok többet megkérni senkit arra, hogy vigyen el pl a boltba. Nagyon kellemetlen mindig másra várni. Eddig nem zavart, de itt áll a kocsi az údvaron és mégis mást kell megkérnem hogy vigyen el.
Tényleg szeretnék vezetni de nem tudom hogyan kezdjek bele újra?
És igen nő vagyok! :)
24/N
Ha ennyire bizonytalan vagy, én is az oktatót javaslom elsőre. Amit az első írt, azt sokan dicsérik. Emellett kezdj el vezetni, hétvégén menj el a munkahelyedre és vissza, majd kezdj el autóval bejárni. Ez ad egy kis rutint erre a szakaszra és egyre magabiztosabb lehetsz.
Egy a lényeg, muszáj menni és azt neked kell meglépni, máshogy sajnos nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!