Sokkal nehezebb lesz?
Eddig dízelen tanultam, most átmentem benzines autóra, még nem kezdtem el a vezetést, de már kifizettem mindent. Sok idő ki is maradt. Sok különbség van dízeles és benzines autó között? Benzinest még soha nem vezettem.
Egyik ismerősöm dízelen vizsgázott, és benzinest nem tud abszolút vezetni, mert amint elindulna lefullad(két éve van jogsija). Ezért picit félek.
Az oktató miatt mentem, nem az autót néztem, mindenképp meg akarok tanulni vezetni, mert már nagyon nagyon régen szenvedek a jogsival, és mindennél jobban szeretném, már megnéztem az összes ezzel kapcsolatos Youtube videót is, stb. Csak érdekel, hogy mekkora lesz a különbség a kettő között.
Oltásokat nem kérek, köszönöm!
Ott lesz az oktató, aki segít, ha szükséges.
Benzinesnem több gázt kell adni induláskor, de megtanulható a vezetése, és főleg olyankor fölösleges izgulni, ha a tanulóautó benzines, ott még az oktató tud segíteni
Ha normális tempóban akarsz vezetni forgalomban, akkor mindenhez kell gázt adni indulásnál.
Az ismerősödet küldd el pár plusz órára mindenki érdekében, te pedig figyelj oda mit mond az oktató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!