Az nem aljas kicsit egy autós iskolától hogy csak 24 órával korábban lehet lemondani a gyakorlati órákat különben ki kell fizetni?
Figyelt kérdés
Magyarul ha nekem van időpontom mit tudom délután 14-re akkor már előző nap le kell mondani még 14 óra előtt ha nem jó nekem. Igen ám, de 24 óra alatt bármi megtörténhet. Lehet hogy reggel betegen ébredek fel, mert bekaptam egy virust amiről nem tehetek, és akkor még.fizessek is a semmiért. Szóval érted mit mondok barmi megtörténhet 24 óra alatt. Ez nem aljasság? Minden suli ilyen?2020. okt. 4. 14:38
11/11 anonim válasza:
Ha 24 órával előbb szólnak akkor még van esélye mást betenni arra az időre, amúgy meg szimplán kiesés lenne neki bevételben, ezért van ez a szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!