Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A M6-os és M60-as találkozását...

A M6-os és M60-as találkozását miért ennyire bonyolultan csinálták meg?

Figyelt kérdés

[link]

Ahelyett, hogy az M60-as az M6-ost folytatná mindenféle megszakítás nélkül, összeszűkítették egy sávra az átvezetést. Még meg is érteném az összeszűkítést, ha a kép alján látható véglegesnek szánt lehajtón történne az átvezetés, de nem ott történt.

2020. szept. 26. 14:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Oké, baromság, barmok tervezték és építették meg...
2020. szept. 26. 18:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Attól, hogy te baromságot írsz, a tervezők nem lesznek barmok.
2020. szept. 26. 18:12
 13/15 anonim ***** válasza:
De mi a gond? Jelenleg a 190. kilométertől a jövőbeni gyűjtő-elosztó pályán folyik az M6 forgalma. Utána pedig az M60-rá tartó forgalom rá van vezetve az M6-M60 csomópontban a majdani határ felől érkező és Pécs felé tartó forgalom csomóponti ágára. Ez minden bizonnyal az olcsóbb és a kivitelezés technológiája szempontjából minimálisan egyszerűbb megoldás volt, ennyi.
2020. szept. 26. 20:47
 14/15 A kérdező kommentje:

Nincs semmi gond, így van ahogy írod. De én kezdetben nem tudtam, hogy gyűjtő-elosztó pálya lesz abból a bizonyos útból. Ezért kérdeztem meg, hogy miért bonyolítják a csomópontot további két pálya megépítésével.

2020. szept. 26. 20:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Azt viszont még mindig nem értem, hogy az M6-ról M60-ra miért nem kis ívben kanyarodik rá az út, minek kell felvinni a felüljáróra.
2020. szept. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!