Kálvin Tamás kérdése:
Mi a teendő olyankor,ha az oktató 1 óra helyett ad 10 perc vezetést?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy én elkezdtem a b-s jogsit és mi a teendő olyankor ha az ember kifizet nagyon sok pénzt forgalmira és kap érte 10-15 perc vezetést? Mit kell ilyenkor csinálni hiszen ez nem legális, mivel nem 10 percre fizettem?2020. szept. 26. 11:34
11/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ott egy órát, hát a vicc még az is 580 km meg megse lesz
2020. szept. 26. 14:35
12/19 anonim válasza:
Az a baj nem vagy valami okos azt ennyiből levágom. Azt se érted amit itt kérdeznek tőled? Gondolom látta rajtad ezt az oktató is, és gondolta akkor jól lehúz.
13/19 A kérdező kommentje:
Ha nincsen egy értelmes válaszod és csak ide jöttèl sèrtegetni, akkor kímèlj már meg lègyszi, vagy inkább húzd el a csíkot innen, mert veled tènyleg nincs kedvem beszélgetni se nem, hogy vitatkozni.Nem is ismersz, de azt már én is levágtam nálad biztos okosabb vagyok, és ha kérnek tőlem segítséget én a számat nem nyitom ki feleslegesen.. Falra tudok mászni az ilyen emberektől, innentől az írjon aki van agyilag olyan szinten, hogy értelmeset tud írni.
2020. szept. 26. 15:21
14/19 anonim válasza:
Iskola váltás, illetve iskola vezetőnek szólni azonnal.
15/19 anonim válasza:
Fém hasonló volt. Mondjuk én voltam 45 percet autóban, vezettem is, de az oktató le se szart, teljesen más dolgokkal volt elfoglalva például facebookozàs, vagy a haverjàvak beszélt telefonon és azzal vihoràszott. Ez volt egy óra. Ő volt az egyetlen oktató az iskolában, és ő volt az iskola tulaja is. Nem tanultam meg vezetni, azóta sincs jogsim, pedig ez nem 1-2 hónapja volt...
17/19 anonim válasza:
15. Az meg milyen iskola lehetett? Valami szar vállalkozó féle:D ilyenekhez nem szabad menni. Hát annyi megbízható suli van. Váltani kell.
18/19 anonim válasza:
17, ez egy kisvárosi iskola volt, akkor nyílt frissen, az oktató is akkor "tanított" 6-8 hónapja.
19/19 anonim válasza:
Nem értem, 10 perc alatt két saroknyit lehet menni forgalomba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!