Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a teendő olyankor,ha az...

Kálvin Tamás kérdése:

Mi a teendő olyankor,ha az oktató 1 óra helyett ad 10 perc vezetést?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy én elkezdtem a b-s jogsit és mi a teendő olyankor ha az ember kifizet nagyon sok pénzt forgalmira és kap érte 10-15 perc vezetést? Mit kell ilyenkor csinálni hiszen ez nem legális, mivel nem 10 percre fizettem?

2020. szept. 26. 11:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ott egy órát, hát a vicc még az is 580 km meg megse lesz
2020. szept. 26. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj nem vagy valami okos azt ennyiből levágom. Azt se érted amit itt kérdeznek tőled? Gondolom látta rajtad ezt az oktató is, és gondolta akkor jól lehúz.
2020. szept. 26. 15:12
 13/19 A kérdező kommentje:
Ha nincsen egy értelmes válaszod és csak ide jöttèl sèrtegetni, akkor kímèlj már meg lègyszi, vagy inkább húzd el a csíkot innen, mert veled tènyleg nincs kedvem beszélgetni se nem, hogy vitatkozni.Nem is ismersz, de azt már én is levágtam nálad biztos okosabb vagyok, és ha kérnek tőlem segítséget én a számat nem nyitom ki feleslegesen.. Falra tudok mászni az ilyen emberektől, innentől az írjon aki van agyilag olyan szinten, hogy értelmeset tud írni.
2020. szept. 26. 15:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Iskola váltás, illetve iskola vezetőnek szólni azonnal.
2020. szept. 26. 17:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Fém hasonló volt. Mondjuk én voltam 45 percet autóban, vezettem is, de az oktató le se szart, teljesen más dolgokkal volt elfoglalva például facebookozàs, vagy a haverjàvak beszélt telefonon és azzal vihoràszott. Ez volt egy óra. Ő volt az egyetlen oktató az iskolában, és ő volt az iskola tulaja is. Nem tanultam meg vezetni, azóta sincs jogsim, pedig ez nem 1-2 hónapja volt...
2020. szept. 29. 19:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Velem* haverjàval*
2020. szept. 29. 19:14
 17/19 anonim ***** válasza:
15. Az meg milyen iskola lehetett? Valami szar vállalkozó féle:D ilyenekhez nem szabad menni. Hát annyi megbízható suli van. Váltani kell.
2020. szept. 29. 19:28
 18/19 anonim ***** válasza:
17, ez egy kisvárosi iskola volt, akkor nyílt frissen, az oktató is akkor "tanított" 6-8 hónapja.
2020. szept. 29. 19:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem értem, 10 perc alatt két saroknyit lehet menni forgalomba
2020. szept. 29. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!