Mit lehet csinálni, ha a gyakorlati oktató úgy húzza az időt, mintha az a +/-20-30 p duplaóránként nem is számítana?
Ezen kívül korrekt meg rendes, úgyhogy nem kicsinálni akarom, meg szerintem ez se tűnik föl neki h nem jó, de egyszerűen ezen nagyon felhúzom magam mindig.
Amennyi gonddal gömbölygeti az elején 15 p-en keresztül a számokat, meg telefonálgat, meg lapozgat a naptárában és filozofálgat, hogy melyik tanulója éppen hogy áll és hogy kéne jönniük órára... Meg hogy közben is megállunk (jobb esetben) 10 percekre, amíg beszalad valamit elintézni ide-oda...
Tényleg ott tartunk, hogy az 1 óra 40 perces duplaórán, ha 25-27 km-t vezetek az már jónak számít, és nem azért, mert 20 km/h alatti az átlagsebességem.
Hogyan lehet normálisan, nem támadólag jelezni, hogy ez így nekem nem olyan jó?
Tényleg azt érzem, hogy ha abban a kidobott 20-30 percben inkább pl a parkolást gyakorolnánk, vagy valami hasonlót, akkor legalább az sokkal jobban és magabiztosabban menne. Így se megy rosszul, csak pl hibázni se hagy, hanem inkább ő is belekuplungozik meg beleteker a kormányba, különben nem lenne elsőre tökéletes...
Másnak is volt ilyen? Mit és hogy lehet tenni a megoldásért? Nem szeretnék bunkózni meg semmi ilyen, mert egyébként tényleg egy rendes meg aranyos ember, meg tudom h nem szivatásból csinálja, csak ez pont eléggé zavar, mert így az eddigi óráimnak a 20-25%-át akár ki se fizethettem volna.
Volt/van néha de a kieső időt mindig levezetem.
Korrekt hapsi.
Esetleg ha időpontot ad, mondd neki hogy kerek két óra legyen egyben mert múltkor kevesebbet vezettetek.
#1 ez jó ötlet, köszi.
Bár sztem nem érne célba... volt már, h pl amikor 9:20kor tette elém a papírt, h írjam alá h 9kor kezdtük (és ugye innen még idő amíg el is indulunk), megjegyeztem aláírás közben, hogy "már azért később van kicsit mint 9, nem?" Akkor mondta h "neem, negyed óra, 20 perc nem számít"...
Amikor fizettem a kövi blokkért, akkor megkértem, h lehet-e arról szó esetleg, h töltsük ki jobban az időt, és hadd csináljak többet egyedül és mondta, h mindkettőre, h oké, és kicsit jobb lett... Nem volt gáz:)
A forgalmim meg most lett meg nemrég, jófej volt nagyon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!