Hogyan zajlott az első vezetési órátok?
Kb. 3 hét múlva kezdtem. Ahhoz mentem, aki az elméleti órákat is tartotta. Ennek megvolt az az előnye, hogy
- nekem volt már valami elképzelésem a személyiségéről, és úgy gondoltam, jól ki fogunk jönni
- nem kellett húzni az időt azzal egyszer sem, hogy az elméleten ki mit hogy (nem) tanított, meg hogy adott helyzetben az ő véleménye szerint mi a legpraktikusabb megoldás stb.
Amúgy tényleg kölcsönös lett a szimpátia, jól kijöttünk. (1-2 összezördülésünk volt, de ilyen szerintem mindig van. Volt, hogy tényleg én voltam a hibás, volt, hogy szerintem túlreagálta, de ezeken, azon kívül, hogy később higgadtan átbeszélitek, túl kell tenni magad)
Először elmentünk egy kietlen útra, átültem a vezetőülésbe, aztán mentem egy kört. Azt mondta ez menni fog, menjünk be a városba is. Ott levezettem az óra hátralévő részét és kész.
Következő alkalommal már a rutinpályán vezettem. Furcsa volt ez a fordított kezdés.
30 óra után mehettem vizsgázni, elsőre meg is lett. Nem hiába tanítottak meg a szüleim az alapokra már 14 évesen.
A kresz után 4 hónappal tudtam kezdeni.
0 ról indultam.
Csináltam baromságokat az első órán, kiabált is az oktató jogosan, de nagyon jó a kapcsolatunk.
Jó oktató nagyon. Egy használaton kívüli parkolóban gyakoroltunk, mivel nincs a sulimnak pályája.
De a hely alkalmas volt.
Ráadásul pont építkeztek, vagyis a kikerülést is gyakoroltuk.
Aztán a 2. óra utolsó 30 percében kivitt a városba.
Körforgalmakban köröztünk, meg egy multiparkolóban gyakoroltunk.
A munkahelyre én vezettem vissza. Élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!