Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van, aki rajtam kívül tapaszta...

Van, aki rajtam kívül tapasztalta autómosóban, hogy az idei 100 Ft-ost nem fogadja el?

Figyelt kérdés
Tudom furcsa, lehet csak én fogtam ki 3 db 2020-as 100 Ft-ost, de a városban kipróbáltam 2 mosóban is, és mindkettő visszadobálta őket, a többit simán elfogadta.
2020. szept. 22. 07:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2019 -ben változott a 100-as anyaga és a súlya is. Lehetséges, hogy a súlyát érzékeli és emiatt nem ismeri fel?
2020. szept. 22. 07:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem pont autómosóba, hanem kávéautomatánál jártam így, valóban az idei 100 Ft-ost sajnos sok automatában nem állították be, és nem fogadja el :(
2020. szept. 22. 07:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit arról, hogy időben beállítják hozzájuk a gépeket, legalábbis anno ezt írták.
2020. szept. 22. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hello. Én még nem próbáltam ilyesmit, de aki próbálta, akkor annak csak benyelte a 100-asát, vagy ki tudta adni valahol az automata?
2020. okt. 17. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Az új 100-asokat parkolóautomaták is visszadobálták :( Nem, egyik se nylete el, ahogy bedobtam, alul ki is dobta a pénzvisszaadó nyílásnál minden automata (ital- szendvics- kávé- parkolóautomaták)... Szégyellhetik magukat, egy törvényes fizetőeszközt nem fogadnak el.
2020. okt. 17. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!