Hogy szerezhetem vissza az autómat ?
ja újraolvastam és most látom, hogy a kocsi nála van.
marad a másik kérdés: kifizette?
Ha jól gondolom, akkor itt egy már normálisan lezajlott adásvétel történt, te megkaptad a pénzt, ő elvitte az autót, papírokat, mindent.
Te meg utólag meggondoltad magad. Ugyan ez miért rendőrségi ügy? Az, meg, hogy megtudtál dolgokat a vevőről, mit befolyásol? Nem értem. Nem teljesen mindegy kinek adtad el?
Ha még tudod, hogy ő nem fogja átíratni, akkor főleg add le az adásvételit, így elkerülöd a további problémákat.
én is javaslom, hogy vidd be a papírokat a kormányhivatalba és érkeztesd.
ugyanis ha suttyó a vevőd és nem íratja át a kocsit nevére, az neked hatalmas szívás lehet.
én is belefutottam ilyen vevőbe, és kaptam a csekkeket a nemzeti útkezelőtől, mert ráhajtott a pályára matrica nélkül. úgy menekültem meg a díjfizetéstől, hogy bemutattam a NÚSZ-nak a kormányhivataltól kapott dokumentumot pluszban, ugyanis a sima adásvételit el sem fogadták volna.
és egy esetleges gyorshajtási bírságból (amit neked fognak kiszámlázni), illetve parkolási bírságból is csak úgy tudod magadat kimenteni, ha hivatalosan is bemutatod a kormányhivatalban az adásvételit
Így van.
Pénz megvan illetve van adásvételi akkor no problem.
Igen kicsit zavaros. Hogy őszinte legyek az egyik ismerősömmel történt meg ez az egész csak nem láttam értelmét ismerősökről beszélni ha úgymond anonnym kérdező vagyok.
Nekem is zavaros a dolog,ugyan is nem rég beszéltem vele azt mondta hogy a bártyjától vette a kocsit az élettársának (meg lepte) először kölcsönadásit írtak, és aztán írtak egy adás-vételi szerződést, de nem tudta átírni mert nincs meg a törzskönyv. Ez idő alatt szét mentek a párjával, de a kocsi az a srácnál maradt és nem akarja vissza adni. De viszont nem tudta átírni így nincs semmi az ő néven.
Bocsi tényleg hogy így össze vissza beszélek de még nekem is zavaros a sztori
akkor a báty tud menni a rendőrségre, hogy jogalap nélkül birtokolja a srác a kocsiját.
amúgy elveszett törzskönyv nélkül is átírják, csak be kell szerezni egy új törzskönyvet, 6 000 ft. ez a "törzskönyv nélkül nem írják át" egy kamu duma. csesztek megcsinálni. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!