Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Honnan szerezhetek az országba...

Honnan szerezhetek az országban ilyen jogosítványt? 1 nap alatt mindent.

Figyelt kérdés

Olyan hogy nem kell elméletezni oktatáson részt venni vagy egyéb, és a nap végén már állítják ki a jogosítványt.

M kategóriát szeretnék csak 50ccm alattiakra.

Voltam B kategóriás tanfolyamon de elbuktam a műszaki kérdéseket és abba hagytam.

Az is csak az M kategória miatt kellett volna.

A KRESZ-t ismerem rutinom van balesetet nem okozok.

Itt a gyk tele van avval hogy jogsi 1 nap alatt vizsga nélkül és érvényes 10 nap múlva évekig jöhet rendőr minden.

Na ilyent hogy és hol csináltathatok?

2015. júl. 27. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
34%
Kicsit drága, de olyan jogsit amit szeretnél a Tangón lehet csináltatni, persze kicsit drágábban.
2015. júl. 27. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még jó régen volt ilyen kismotorra, hogy papírokat kellett kitölteni meg kresz és lehetett menni, de ez már rég nincs.
2015. júl. 28. 05:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Most, hogy mondod, mi is csak tesztet töltöttünk, és aki átment annak helyben megírták a vezetői engedélyét, de ez mát több mint 30 éve volt, és a papír is ilyen volt:

[link]

2015. júl. 28. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
M kategóriához is szükséges a KRESZ, rutin- és forgalmi vizsga sikeres teljesítése, elsősegélynyújtásból is tanfolyamra kell járnod és vizsgázni kell, plusz orvosi alkalmassági igazolást is vinned kell. Legjobb esetben is hónapokba (2-4) telik, mire a kezedben lesz az érvényes jogsi. Azért IQ 70 felett nem egy nagy kihívás egy KRESZ vizsgán átmenni...akinek ez nem sikerül, annak jobb is, ha nem lesz a kezében jogsi.
2015. júl. 28. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!