Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A forgalmi vizsga napján...

A forgalmi vizsga napján totál ugyérzem hogy megfogok bukni.Valaki van aki hasonlóan érzett aztán valami csoda folytán mégis sikerűlt neki?

Figyelt kérdés

43óra áll mögöttem.A rutin része egész jól megy,(parkolás,elindulás)

de valahogy a forgalmi részével még mindíg vannak bizonytalanságaim.Ma lesz a második vizsgám és úgyérzem hogy nem fog sikerűlni.Valahogy nemtudok kellően odafigyelni pedig nagyon szeretném már ha meglenne a jogsim és megszabadulhatnék a tahó oktatómtól is.

2020. szept. 8. 08:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Az emberek egy jelentős része így van vele, szimpla vizsgadrukk. Mondjuk ha nem tudsz kellően odafigyelni akkor csak reménykedni tudunk, hogy veszel még egy pár órát addig ameddig nem megy rendesen. A forgalomban ugyanis nem csak a saját életeded viszed a vásárra hanem másokét is.
2020. szept. 8. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ma 4. vizsgára sikerült a forgalmi. Hétfőn mehetek is a kormányablakba. Viszont annyira izgultam, meg 32 fok is volt meg rajtam volt a maszk.. Minden kis hibánál azt hittem elájulok, aztán a párhuzamos jobb hátra parkolás közben is vagy 2x korrigáltam, közben már nagyon szarul voltam és amikor sikerült a parkolás, szabályosan hiperventiláltam, ott konkrétan majdnem elájultam, alig kaptam levegőt is. Aztán kb 10-15 secig próbáltam venni a levegőt és akkor mentünk tovább.. Egyébként már a vizsgaközpontról kiérve a legelső kereszteződésnél lefulladtam amikor menni kellett a főútra, hát ott majdnem sírva fakadtam. Összesen kb 32 alkalmat voltam (1 alkalom másfél óra kb). Hát nagyon nagyon megkönnyebbültem.. A kresz vizsga ment elsőre, azt hittem, hogy a forgalmi is fog, de sajna nem.
2020. szept. 16. 20:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekem a 3-ik forgalmi vizsgam lesz 5.-én..jo lenne mar ha sikerulne vegre baromi nagy nyomas ez az emberen ha tobbedjere vizsgazik...

No meg anyagilag sem egy setagalopp..

2020. szept. 24. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!