Ciki ha megbukok D kategória forgalmi vizsgán?
Eddig soha nem buktam meg, se c,e d rutinon sem.
Most viszont biztos meg fogok és több alkalommal, ugyanis kihagyom a buszmegállókat. Nem tudom miért, későn veszem észre órákon. Nem nagyon járok busszal, csak a kedvenc helyi járatom útvonalát ismerem. Most ha kapok egy balatoni útvonalat biztos kihagyok egy megállót és az buci. 5. alkalommal meg ujra páv2-kell vagy kihagyok egy évet és lejár a 2 akkor minden előröl.
Saját buszt szeretnék mert sok a rokon és így több lenne a közös program, ezért kellene D. Csak anno csináltam egy páv2-t vesztemre. Nehéz volt.
A vizsgák azért vannak hogy néha egy páran megbukjanak. Nem szégyen mész újra.
Mivel rá vagy görcsölve a megállókra biztos vagyok benne hogy mikor járatra kerülsz annyira figyelni fogsz, hogy még ott is megállsz majd ahol nem kéne.
Sok sikert!
Egy volános
Jah, nem megyek én oda, nekem kell takarítani, nem szeretnek kakit meg hányást pucolni.
Amúgy a Volánnál van felvét? Egy srác akivel járok vezetni nagyon oda akar menni, állítólag stop van.
Az. Hihetetlen.
Várj, azért mert a lefulladós kérdésnél írtam, hogy automatát fogok venni buszba mivel utálom a H váltót? Hatalmas trollkodás, totál Szomszéd ezres Swiftje , meg VW Bora, meg Volvo S40, most itt vagyok a D jogsis troll, új troll gyerekek! Jogsis troll!
Mint az emberek topikba a Balázska úgy rettegtek majd itt is, meg az eszkimós troll. Ahh , de félelmetes vagyok. Egy troll vagyok. Köszönöm.
Következő a tachográfos troll lesz. Tényleg, érdekes amikor gki vizsgára készűltem és kiírtam egy kérdést akkor nem jött senki, hogy troll vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!