Sikeres forgalmi vizsga után?
Figyelt kérdés
Szerdán sikerült a forgalmim. Ezután mi a teendőm? Az oktató nem mondta el, de olvastam hogy néhány napot kell várni majd menni a kormányablakba a kártyát megcsináltatni. Azt tudom hogy vinni kell az elsősegély kártyát, orvosi igazolást , fizetni kell majd érte? Köszi a választ2020. aug. 28. 18:52
1/7 anonim válasza:
Szia! 3 munkanap után lehet menni az okmányirodába. Vinni kell a forgalmi vizsgát igazoló lapot, az elsősegély kártyát, és az orvosi alkalmasságit. Ha ez az első jogosítványod, akkor nem kell érte fizetni.
2/7 anonim válasza:
Én is szerdán vizsgáztam, és már pénteken mehettem be a kormányablakba, már bevitték a rendszerbe az adatokat addigra.
Amúgy nem tudok mást hozzáadni a már általad, illetve az első válaszoló által leírtakhoz, max. annyit, higy természetesen az irataidat is vidd magaddal. Amúgy az első hozzászóló írta a forgalmi vizsga igazoló lapot, de én pl. nem kaptam semmilyen igazolást.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Én sem kaptam semmilyen igazoló lapot, de akkor biztosan a rendszerbe benne lesz! :)
2020. aug. 28. 19:46
4/7 anonim válasza:
#1 vagyok. Arra a lapra gondolok, amit a vizsgabiztos értékel vizsga közben. Amit aláírsz vizsga előtt, hogy nem vagy befolyásolt állapotban vagy ilyesmi😀 Márciusban vizsgáztam, tőlem kérték az okmányirodába. Személyigazolvány+ lakcímkártya az lemaradt🙂 Azt is kell vinni🙂
5/7 anonim válasza:
#2 vagyok. Én is nemrég vizsgáztam, tőlem azt a lapot nem kérték. Mindenesetre, akkor lehet érdemes azt is magaddal vinned kedves kérdező, hogy nehogy haza kelljen menni érte. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. aug. 30. 15:47
7/7 anonim válasza:
kormányablak, vöröskereszt ig, orvosi, személyi, lakcím.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!