Szerintetek mi lehet az oka, hogy sikeres forgalmi vizsga után az oktatóm sms-t ír, hív telefonon?
Rádhajtott ennyi.
lényegtelen hogy mit mond,csak azért mond mást mert fél hogy másként reagálod le ha nyiltan meg mondja,így inkább egyet előre és egyet hátra lép.
udvarol majd hirtelen meg próbálja elhitetni hogy nem úgy gondolta,aztán várja hátha te is lépsz olyan irányba hogy már ne kelljen eljátszania hogy csak viccel. Ha nem akarsz tőle semmit akkor hagyd a fenébe mert akkor jól nem tudszaz ilyen titkos dolgokból kiszálni.
Ne foglalkozz vele! Az én oktatóm is felhívja a tanulóit a sikeres vizsga után.
Soha nem gondoltam, hogy ráhajtana bárkire, hiszen családja van.
Pusztán barátságos.
Minden tanulóját a barátjának tekinti.
Az enyém is idősebb, volt, hogy írt éjjel sms-t, de csak azt kérdezte, hogy másnap reggel hány órát beszéltünk?
Én nem azért mentem oda, hogy férjet fogjak, mint ahogy gondolom ő sem akarja leváltani a feleségét.
Megtehette volna már az 5 év alatt, amióta oktat.
Ráadásul a tanulói 90% -a nő.
Vegyes korosztályból.
Válogathatna is, de nem teszi.
Vannak még hűséges férfiak.
Ennyiből tényleg nem esett le? És a nők érnek előbb...
Az én oktatóm is ilyen volt, amíg vártunk a vizsgabiztosra simán átment a szomszéd oktatókocsihoz bepróbálkozni a tanulólánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!