Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsga előtt, ki...

Forgalmi vizsga előtt, ki miket gyakorolt?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy tegnap a balra kanyarodás előtti többszörös, látványos szétnézést gyakoroltuk. Szerintetek ez ciki?

Ki mit gyakorol vagy gyakorolt anno?

A párhuzamos parkolások mennek, a merőlegesre kell még egy picit gyakorolni, főleg, azt, hogy tudjam, mikor kell korrigálni és hogyan.

Nagyon jó oktatóm van. Inkább 50 perceket megyünk, de azt heti 4-5 alkalommal és minden órán mást gyakorlunk.

Kiváncsi lennék kinek mi, vagy mi volt a hiba, vagy mit kell esetleg kellett még gyakorolni mielőtt vizsgára mentetek volna.

Igen 0-ról indultam, sok órán vagyok túl, de sajnos otthon nincs lehetőségem gyakorolni.

2020. jún. 3. 05:46
 1/10 A kérdező kommentje:

Annyit fűznék hozzá, hogy szét szoktam nézni. Itt a látványos szétnézésen van a hangsúly.... Hogy imponáljak a vizsgabiztosnak!

Kötekedők kérem ne írjanak!

Ma nincs kedvem veszekedni! 😀

2020. jún. 3. 06:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy, jó oktatóval, menni fog minden, nyugi.
2020. jún. 3. 06:45
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi.

Az oktatóm ráérez, mi nem megy. Azt gyakoroltatja.

Nem érzem annyira ügyesnek magam, de túl magasak az elvárásaim önmagammal szemben.

Nem is az a cél, hogy autóversenyző legyek. A szüleim segítése, illetve munka miatt kell a jogsi.

Elsősorban a szüleim segítése a legfontosabb.

32 éves nő vagyok.

Most tudtam elkezdeni a jogsit, 3 tesóm van, nem tudták volna a szüleim fizetni anno a jogsit. Most kb 1 évet gyűjtögettem a pénzt.

Sosem kerestem sokat. Sőt, nevetségesen keveset, ezért kellett sokáig gyűjteni. De most megvan. Így szerencsére akármennyi óra kell, ki tudom fizetni. Amúgy meg a szüleimért semmi nem drága.

Na, de kiváncsi vagyok kinek mik voltak a kijavítandó hibák vizsga előtt.

2020. jún. 3. 07:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt olyan, amire rágyúrtunk volna külön. Az utolsó alkalmakkal parkoltunk, meg ismeretlen, forgalmas környezetben vezettem. Kicsit agresszívan kanyarodtam az órákon, a vizsgán meg túl tutyimutyin közlekedtem. De átmentem.
2020. jún. 3. 08:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi! Hát az oktatóm szerint mindenki egy picivel lassabban megy a vizsgán.

Lényeg, hogy átmentél.

A tutyimutyiság ismerős.

Bár én még nem vizsgáztam, de nem a gyorsaságomért fognak hibavonalat adni! :)

Nálunk egy héten egyszer van vizsga, az oktatóm sokszor csinálja azt, hogy amiért egy tanulója bukott aznap, azt gyakoroltatja velünk.

Nagyon kell figyelnem mindenre.

Én is érzem, hogy jobb, de még vannak bizonytalanságok.

Ma este 5-re megyek vezetni.

Kiváncsi vagyok mi lesz a napi terv.

2020. jún. 3. 09:19
 6/10 A kérdező kommentje:

Gyerekek nagy gáz van!

Mintha azt láttam volna az oktatóm füzetében a nevem melletth vizsga.

Tehát a jövőhéten szerintem megbeszéljük a vizsgaidőpontot, már ha jól láttam.

Csúnyán volt írva. :)

Kicsit félek.

A merőleges parkolások nem annyira mennek.

Azt sem tudom mindig bemérni, hogy szerintük (oktató és vizsgabiztos)

mikor kell korrigálni.

Ha pl ferde akkor egyértelmű, meg ha az egyik oldalon nagyobb a hely akkor is... de gondolom van hibaszázalék, ami még belefér javítás nélkül.

100%-os majd max csak 10 év vezetés után lesz.

De ha meglesz a jogsi, úgyis gyakorlok majd.

Nos rendesen be vagyok f@sva, mert ha megbukok, megint én leszek a családban az ügyeletes hülye.

Amúgy már egész jónak érzem, csak a parkolásokra kell rágyúrni.

Szerintetek, ha tényleg vizsgára visz az oktatóm, elég a 2 hét gyakorlás a vizsgáig, vagy próbáljam győzködni.

Ez a parkolás bosszant, mert gyakorolni nem tudom itthon sajnos.

Bukni meg nem szeretnék, neki is kudarc, nekem is.

Ennek ellenére az esélytelenek nyugalmával indulok majd.

2020. jún. 5. 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ami kevésbé megy, azt kell picit hangsúlyosabban gyakorolni, de senki sem az oktató mellett tanul meg vezetni, ő csak egy megfelelő alapot ad a további tanuláshoz... a vizsgabiztos meg azt nézi meg, hogy ez az alap valóban megvan-e, képes a vizsgázó egyedül tanulni tovább.

Sokszor jönnek itt is kommentek, hogy "lehúz az oktató, nem enged vizsgázni" - az oktatónak nem érdeke, hogy fölöslegesen növelje X tanulónál az óra számot, neki ott vannak várólistán a többiek, nem lesz kevesebb pénze, ha másokat tanít, azt viszont nem szeretik, ha a tanuló úgy akar vizsgára menni, ahol előre láthatólag biztos a bukás - tehát, ha vizsgára akar vinni, azt jelenti, hogy szerinte képes vagy levizsgázni.

Otthon meg nem kötelező előre bejelenteni, hogy fogalmi vizsga következik - úgy legfeljebb csak azért nyafoghatnak, hogy miért nem vizsgázol már (majd közlöd velük, ha sikerült a vizsga)

2020. jún. 5. 20:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi.

Amúgy erre én id gondoltam hogy nem.jelentem be a vizsgát, csak ha sikerült. Na majd kiderül.

Köszi a bíztatást.

Az én oktatóm pont olyan, h addig nem visz vizsgára amíg nincs értelme. Ezt mondta.

Kivéve ha valaki ragaszkodik a vizsgához x óra után.

2020. jún. 6. 06:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Valaki elmagyarázná a merőleges parkolás javítóját?

Pl balra előre. Oké tudom 1-2-1 (nálunk így hívják), vagyis amelyik oldalon nagyobb a rés oda 1 a másik irány 2 aztán megint 1 amerre először.

Node, honnan tudom, hogy előre vagy hátra javítsak?

Az is érdekel, hogy a vizsgán parkolásonként van 2 javítási lehetőség, vagy összesen 2 van?

2020. jún. 8. 15:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Néhányszor nagyobb ívben kanyarodok. Van valami trükk erre, vagy gyakorlással szüntethető meg? Ez bukás a vizsgán vagy csak hibavonal?
2020. júl. 12. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!