Igaza volt a sofőrnek?
Szerintem is igaza volt. Máskor ne csinálj ilyet, nem ér annyit.
"Ha kockázatos lett volna, inkább nem futottam volna át"
Szépítheted ezzel, de 2 másodperc nem sok, elég kockázatos volt. Vigyázz magadra!
Elég sok hülye autós van, akinek nem adtam volna jogsit. Írok példákat miket tapasztaltam már.: ZEBRÁN mentem volna át, leléptem, elindultam, erre az autó, ami jött elkezdett gyorsítani, egy pár centi múlt, hogy nem ütött el kb százzal.
Szintén zebrán, nekem zöld, kanyarodó autónak is zöld, ami jön teljes gázzal, az is kb vagy öt centin múlt.
Nekem meg nem adnak jogsit, pedig eszembe nem jutna ilyeneket tenni. :)
Szóval igen, igaza volt, mert túl sok az ökör, analfabéta autós, aki utálja a gyalogosokat, és nem érdekli, ha veszélyezteti az embertársait, a KRESZ meg pláne nem érdekli az ilyen analfabétàkat.
Vigyázz magadra, ne kockàztasd a testi épségedet semmi miatt!
Kérdező, gondolj arra, hogy ez egy normális sofőr volt, de jöhetett volna olyan is, aki elüt, hiába gondolod azt, hogy átérsz.
Velem volt olyan, hogy sétáltam a kutyánál, zebrához értünk, ahova pont akkor ért oda egy autó is, lelassított, megállt, azt gondoltam, átenged, így leléptem a járdáról a kutyával együtt, abban a pillanatban indult el a kocsi is. És még neki állt feljebb.
"Egyébként szerintem is igaza volt a sofőrnek"
Már nincs értelme a kérdésednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!