Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Igaza volt a sofőrnek?

Igaza volt a sofőrnek?

Figyelt kérdés
Reggel siettem az iskolába. Láttam, hogy közeledik a villamos, gyorsan futottam a megálló felé. A peront egy 1x1 sávos autóút választja el a járdától. Folyamatosan jöttek az autók, de én el akartam érni a villamost. Tőlem kb 2 másodpercre lehetett a következő autó, és úgy gondoltam, gyorsan, gond nélkül átugorhatok előtte. Át is szökkentem, az autónak még csak fékeznie sem kellett.(Ha kockázatos lett volna, inkább nem futottam volna át.) Amikor pedig a már a peronon voltam, a kocsi sofőrje kiszólt, hogy: "eszednél vagy, hülyegyerek?!"

2020. szept. 2. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Igaza volt. Nem vagyok autós.
2020. szept. 2. 17:17
 2/10 Micimacko67 ***** válasza:
85%
Igaza, az utca nem játszótér, hogy az autók között szökdécselj. Elesel, megbotlasz ugrabugra közben, nem tud megállni...akkor nem irogatnál itt!
2020. szept. 2. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is igaza volt. Máskor ne csinálj ilyet, nem ér annyit.

"Ha kockázatos lett volna, inkább nem futottam volna át"

Szépítheted ezzel, de 2 másodperc nem sok, elég kockázatos volt. Vigyázz magadra!

2020. szept. 2. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Az én lakóhelyemen is van egy ilyesmi villamosmegálló. Hátul van egy lámpás gyalogátkelő. Előfordul, hogy én is átszaladok, ha az elejéhez vagyok közel, DE kizárólag akkor, amikor a gyalogátkelőnél zöld a gyalogos lámpa, ezt pedig lehet látni, mondjuk nem lenne rossz, ha elől is lenne egy gyalogátkelő, még ha nem is lámpás. Ha jönnek autók, soha nem kockáztatok, nem ér annyit.
2020. szept. 2. 17:28
 5/10 anonim válasza:
90%
Igaza volt. Villamos jön másik, életed viszont csak egy van. Egyszer nézed be az autót vagy botlasz meg aztán neked annyi meg egy bambi.
2020. szept. 2. 17:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem is igaza volt a sofőrnek, hiszen igaz, hogy én tudom magamról, hogy át tudok gyorsan ugrani, de őt ez váatlanul érhette. Egyébként soha nem szoktam zebra nélküli helyen átmenni, csak nagyon siettem, mert nem akartam késéssel indítani a tanévet. De a sofőrt is megértem.
2020. szept. 2. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Kovetkezo villamos. Jegyezd meg.
2020. szept. 2. 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

Elég sok hülye autós van, akinek nem adtam volna jogsit. Írok példákat miket tapasztaltam már.: ZEBRÁN mentem volna át, leléptem, elindultam, erre az autó, ami jött elkezdett gyorsítani, egy pár centi múlt, hogy nem ütött el kb százzal.

Szintén zebrán, nekem zöld, kanyarodó autónak is zöld, ami jön teljes gázzal, az is kb vagy öt centin múlt.

Nekem meg nem adnak jogsit, pedig eszembe nem jutna ilyeneket tenni. :)

Szóval igen, igaza volt, mert túl sok az ökör, analfabéta autós, aki utálja a gyalogosokat, és nem érdekli, ha veszélyezteti az embertársait, a KRESZ meg pláne nem érdekli az ilyen analfabétàkat.

Vigyázz magadra, ne kockàztasd a testi épségedet semmi miatt!

2020. szept. 2. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, gondolj arra, hogy ez egy normális sofőr volt, de jöhetett volna olyan is, aki elüt, hiába gondolod azt, hogy átérsz.

Velem volt olyan, hogy sétáltam a kutyánál, zebrához értünk, ahova pont akkor ért oda egy autó is, lelassított, megállt, azt gondoltam, átenged, így leléptem a járdáról a kutyával együtt, abban a pillanatban indult el a kocsi is. És még neki állt feljebb.

2020. szept. 3. 10:42
 10/10 anonim ***** válasza:

"Egyébként szerintem is igaza volt a sofőrnek"

Már nincs értelme a kérdésednek.

2020. szept. 4. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!