Érdemes sofőrnek, kamionsofőrnek állni?
Szerintetek megéri a sofőr munka még manapság fiatal férfiként vagy nézzek más, könyebb munka után?
Vezetni szeretek nem arról van szó, de azt, hogy egész nap, egész hónapban vezetni azt nem tudom, hogy bírnám.
A közlekedés témakörben számtalanszor kifejtettük a pro és kontra érveket. Keress rá, de röviden, tömören:
Gyorsan nagy pénz, mellé cigány élet.
"Gyorsan nagy pénz"
A nagypénzért dolgozni is kell! 3-4 hétig úton vagy, se pin@ se semmi. Osztrák cégnél dolgoztam, (950netto!!!) de otthagytam. Nem akarom elbagatelizálni a fiatalságom! Két év után visszamentem az egyetemre. A parkoló keresgélésből, staubol elegem lett.
A pályamenti mérlegesemről nem beszélve. Az ipari parkos belépési vizsgágról nem beszélve. Hollandia... Hahh
Ha van a kepzesre penzed, es minimum nehany evet eltoltenel ebben a szakmaban es szeretsz is vezetni, utazni, uton lenni, igen.
Ha csaladod van, lesz, akkor a tavolletek okozhatnak (esetleg) diszkomfortot, amit a fizetes reszben kompenzalhat.
Kaland az elet, tedd, amit szeretsz csinalni!
Ki kell probalni, ha teheted!
#3: Pont ezt írtam, röviden és tömören.
Gyakorlatilag semmi képzettség nem kell hozzá (A jogsit, GKI-t ne nevezzük annak, mert vicc), haza lehet vinni havi 4-500.000-et. Ez nagy pénz ma Magyarországon akárhogy szépítjük, diplomás mérnökök, orvosok kezdő fizetése ennek töredéke. És cigány élet, pont amiatt amit írtál.
Ez az egy ami vonz, hogy nem kell éveken keresztül gürizni érte mint egy komoly diplomáért, és a fizetés is jó. Egy év alatt abból a fizuból már jó autót lehet venni...
Értem, amit mondasz hármas, de ez, hogy nincs p@na az nekem tök normális. 21 vagyok, de még két alkalommal voltam nővel, úgyhogy nekem aztán mindegy.
Amitől tartok az az, hogy úgy telnek el az évek, hogy semmit nem csinálok csak az autópályán vezetek. Nincs az, hogy vége a munkaidőnek és tudok ezt azt, amit akarok csinálni.
Én lány vagyok, de az az álmom, hogy kamionsofőr legyek. Attól függ, hogy milyen beállítottságú vagy. Én pl imádok utazni, vezetni, a kalandokat, szeretek egyedül lenni, és nem szeretnék családot, de még kapcsolatot se. Én valószínűleg imádni fogom.
Nézegesd youtube-on st22lacikát, tök jó videói vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!