Sofőrnek lenni egy idő után monoton munka?
Aki például több éve kamion,busz sofőr azoknak monotonnak érzik a munkájukat?
Jobb sofőrnek lenni mint egy gyárban dolgozni és majdnem mindig ugyan azt a monoton munkát csinálnia?
Igazából én,ebből a második vagyok,és valamikor már szabály szerűen el alszok, asztalos gyakornok vagyok de 4-5 napon keresztül csak csiszolni kell kézzel aztán, 1 hétig csak vágni kell a fát, tisztára olyan mint ha betanított munkás lennék, nagyon monoton nekem ez az egész, a fizetés sem sok, sorolhatnám még.
Attól függ mit és hol vezetsz. Azért egy járművezetést ne hasonlíts már légyszíves egy gyári melós betanított munkához.
egy járművezető
1-2# válaszónak, köszönöm.
Gondolom azért jó volna valamilyen nyelv is?
Ha nemzetközi vizekre eveznék.
Annál unalmasabb nem lehet mint egész nap vezetni, fizetni a büntetéseket, parkolóban aludni.
Semmi pénzért nem csinálnám.
Én is szeretek vezetni, de nem egész nap az autópályán.
Próbáltad már?
Én speciel vezetni sem szeretek.
Lassan 30 vagyok, sosem vonzott és mióta megvan a jogsim, kocsim azóta sincs katarzis, hogy hú na én most ki nem szállok belőle. Eljutok vele A-ból B-be mert muszáj, de nem élvezem.
Busz sofőrnél nem mindegy, hogy kisebb helyi járat, azt is unalmas naponta többször letolni, de legalább ismerősökkel vagy. Egy 7-es buszon Bp-n belül sokkal stresszesebb és monotonabb lehet.
Cserébe a buszsofőr este hazamegy az ágyában alszik, forró fürdőt vesz, kamionon akármennyire is modern azért eléggé nomád életmódot követel.
Gyárba dolgoztam 7 évig. Soha többet!!!!
Megcsináltam a jogsit, és belekezdtema kamionozásba. De a nemzetközit nem tudtam csinálni.
Ezért elhelyezkedtem belföldi sofőrkēnt.
Nincs panaszra okom. Meló jó, fizetés jó.....
Mióta vagy sofőr?
Nem monoton ez a munka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!