Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sofőrnek lenni egy idő után...

Sofőrnek lenni egy idő után monoton munka?

Figyelt kérdés

Aki például több éve kamion,busz sofőr azoknak monotonnak érzik a munkájukat?

Jobb sofőrnek lenni mint egy gyárban dolgozni és majdnem mindig ugyan azt a monoton munkát csinálnia?

Igazából én,ebből a második vagyok,és valamikor már szabály szerűen el alszok, asztalos gyakornok vagyok de 4-5 napon keresztül csak csiszolni kell kézzel aztán, 1 hétig csak vágni kell a fát, tisztára olyan mint ha betanított munkás lennék, nagyon monoton nekem ez az egész, a fizetés sem sok, sorolhatnám még.

2018. nov. 28. 10:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
1 éve. Belföld annyira nem monoton, mert kevesebbet vezetsz, több dol9g történik.
2018. nov. 29. 23:31
 12/13 anonim ***** válasza:

dolgoztam gyárban, utáltam, monotonszar meló, kamionoztam 3 évig, egy évig kb kalandos, aztán már csak azt veszed észre hogy nincs életed, és hajtanak mint a franc, abba is hagytam az se érdekelt hogy nem sok pénzt tudtam kiszedni belőle, de legalább az életem visszakaptam.

Röviden: egyik se. Napi 8 órás melóban, klímás irodában, kamionos fizetésért minimum, valami izgalmas munka mondjuk mérnök. Nekem ez lenne inkább a legjobb :D Úgyhogy megyek is vissza 25+ évesen újraérettségizni, aztán irány az egyetem, mert nem akarok oda jutni hogy ezeket kellejen csinálni életem végéig amiket itt felsoroltál... Nem lenézés, de én tuti nem bírnám hosszú távon egyiket se :D

2018. dec. 8. 02:08
 13/13 A kérdező kommentje:

8# köszönöm!

Melyik cégnél dolgoztál?

Merre jártál?

Én sem akarok örökké sofőr lenni max 10-11 év külföldön aztán amit össze gyűjtök pénzt csak elég lesz valamihez.

2018. dec. 11. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!