Szerinted mennyire taszít egy lányt a gondolat, hogy eljöjjön velem nemzetközi kamionsofőrnek?
Van itt egy leány aki rendben lenne meg én is neki, csak én most kitaláltam, hogy megszedem magam ezért vezetek amennyit lehet..
A távkapcsolat offos, ott viszont lenne helye, sőt bejárnánk Európát és ugyanannyit ő is megkeresne..szóval tök buli
Szerinted ez nagyon rossz ötlet?
Természetesen hétvégéken szálloda v apartman..
hiába van elméletileg nemi egyenlőség, vannak olyan melók, amik általában büdösek a csajoknak, ilyen a kamionsofőrködés is többek között. Tisztelet a ritka kivételnek.
Többek között azért is keresnek többet a férfiak, mint a nők, mert a férfiak bevállalják az ilyen melókat, a csajok meg nem.
most nincs jogsija de az nem akkora téma..
az útvonalat mi szabjuk meg, de vezethetünk akár egy kamiont ketten, felváltva
Én belemennék, imádok utazni, és egyébként is férfiszakmát tanulok jelenleg is, és ezután is azt fogok.
/L
"az útvonalat mi szabjuk meg, de vezethetünk akár egy kamiont ketten, felváltva"
Ahogy az a mesekönyvben le van írva.... maradj csak ebben a hitben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!