Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elsősegély! Tanult valaki az...

Elsősegély! Tanult valaki az elsosegelyhely.hu oldalról?

Figyelt kérdés
Nemsokára vizsgázok, de könyvet nem tudtam szerezni. Szerintetek megbízható ez az oldal? És az ingyenes könyv, amit le lehet tölteni?
2010. aug. 5. 20:27
 1/3 anonim válasza:
Szerintem nézz utána annak hogy hol lehet elsősegély oktató könyvet kapni! Amugy miből viszgázól? Ha valamilyen jármű vezetéséből akkor lehet kreszkönyvbe is találsz segitséget!
2010. aug. 6. 08:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már egy jó pár boltot bejártam, de sehol sem volt:S Azt mondták, majd hónap végére lesz...:S KRESZ könyvemben meg nincs benne.
2010. aug. 6. 11:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nemrég vizsgáztam es.-ből és igen használtam ezt az oldalt.Szerintem elég jó a netes elsősegélykönyv.Nyugodtan tötsd le, de ne izgulj nagyon könnyű a vizsga.
2010. aug. 6. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!