Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Most mit kéne tenni?

Most mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy esküvőre kell mennünk, de nincs fuvar. a húgom barátja nem akar vezetni, mert inni akar, én meg nem merek vezetni. igaz, hogy már egy-két éve megvan a jogsim, de nem szoktam nagyon vezetni, mert nincs is rá alkalom, meg nem vagyok biztos magamban. tudom gyáva vagyok meg minden, de nem akarok ekkora felelősséget magamra vállalni, a végén majd valamelyik balesetin kötünk ki. nem tudom, hogy mit csináljak,
2010. aug. 5. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Először daráld le a jogsidat, utána pedig keress egy ismerőst, ha nincs akkor sofőrszolgálat vagy taxi.
2010. aug. 5. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocs, de minek jogsi ha félsz vezetni? Szerintem it az ideje, hogy elkezd. Menyjetek taxival akkor.
2010. aug. 5. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

20:14-es vagyok.

Bár inkább ne kezd el, mert nem tudom hova valósi vagy :)

Nem szeretnék összetalálkozni veled. Most vettem egy autót az összekuporgatott pénzemből.

2010. aug. 5. 20:15
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek:) pontosan ilyen tanácsokra vágytam. pukkadjatok meg mind
2010. aug. 5. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Kell az a jogsi, nem kér enni.

Viszont bemelegítésként gyakorolj sokat.

Átmulatott éjszaka után komoly rutinnal is rizikó vezetni.

Pláne részegeket szállítani igazi kihívás....., majd ők is dicsérgetnek és büfiznek is hozzá.

2010. aug. 5. 21:30
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszod, ebből látszik, hogy ki a normális, és ki nem az
2010. aug. 5. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!