Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha sokáig mentek mögötte,...

Ha sokáig mentek mögötte, akkor az előttetek haladóról meg t udjátok mondani, mennyire vezet jól?

Figyelt kérdés
A bénázás szerintem mindenkinek elég feltűnő. És az ellenkezője? Ti szoktatok ilyesmire figyelni?
2020. aug. 21. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Némelyiknél én szoktam látni. Pl hogy 60-70-el halad csak de kacsázik oda-vissza. Egyszer az árokba akar lemenni egyszer meg a szembejövő elé. Az ilyet nem értem, minden esetre én kíváncsi lennék egy szondáztatás eredményére.
2020. aug. 21. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Leszarom, hogy a másik mit csinál, csak engem ne veszélyeztessen.
2020. aug. 21. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Általában csak a rosszat veszi észre az ember, a jó sofőr olyan, mint a jó futballbíró: nem feltűnő.

Volt már, hogy hirtelen felbukkanó cicára jól reagált a szembejövő (is), sem az állatot, sem engem nem ölt meg, de ezt egy pillanat alatt elkönyveli az ember, hogy fasza, hogy nem egy friss jogsis volt mert már valaki nem élne, de mire leírom már el is van felejtve.

Egy hülye órákig megmarad. Egy igazi hülye. Mert kicsit hülye már fel sem tűnik...

2020. aug. 21. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!