Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hány óránál mentetek forgalmi...

Hány óránál mentetek forgalmi vizsgára?

Figyelt kérdés

Én jelenleg 50+ órát vezettem. A vírus miatt 4 hónap kimaradásom volt, márciustól júliusig. Azóta 24 órát vettem idáig, de az oktatóm még mindig nem igazán akar vizsgára küldeni. Nem szoktam hibázni, figyelek mindenre, belenyúlni sem szokott már. Parkolásnál szóban néha szokott segíteni, de ezen kívül másban nem. Mit tennétek ilyenkor, mi a véleményetek erről?

Ő azt mondja 70 óra alatt nem éri meg vizsgázni menni, de én már pénzkidobásnak érzem ezt az egészet és kezd elegem lenni.

2020. aug. 15. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva...Én talán 45 órát vezettem. Nő vagyok, nem ment valami szuperül, mint legtöbb fiatal srácnak, de azért nem is voltam ultra béna.Ráadásul ebben benne vannak a plusz órák is a bukta után.
2020. aug. 15. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 50 óránál mentem forgalmira
2020. aug. 15. 11:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Én azt veszem észre, mintha nem is érdekelné hogy mehessek vizsgára. Lazán veszi a vezetést, elbeszélgetünk közben én meg csak vezetgetek mellette. Mintha csak jókedvemből járnék el. Itthon pedig én vagyok idiótának nézve, hogy mégis hány órát akarok még venni? Meg biztos én vagyok a figyelmetlen, azért nem küldött még vizsgára.
2020. aug. 15. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem, ha meg van a kötelező óraszámot, akkor mehetsz.

Szólsz, hogy vizsgázni szeretnél és kérjen időpontot.

Nem hiszem, hogy ezt megtagadhatja.

Én megmondanám, hogy nincs több keretem rá, úgyhogy muszáj.

2020. aug. 15. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

Nekem még 30 volt a kötelező a rutinnal együtt. 10 óra rutin, ami csak 4 alkalom az is csak 45 perces "órákkal":D

Szóval 4x 2*45 perc rutin, a fennmaradó a rutinvizsga volt.

Majd 10 alkalom vezetés a forgalomban, amik szintén 1,5 órásak voltak kb., de persze 1,5 óránként jöttek a delikvensek, szóval az előtte/utána pár perc beszélgetés, késések is benne foglaltattak.

Ha mindent összeadok 20 óra nem jön ki:)

Forgalmi vizsgán amúgy sem kell tökéletesen vezetni, csak biztonságosan, körültekintően végigvinni az útvonalon, parkolni, és nem gyorshajtani, még ha a vizsgabiztos erre is ösztönöz... Nekem még megfordulás vasúti átjáróban is volt bleee... De még így is sima ügy volt.

2020. aug. 15. 12:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
55
2020. aug. 15. 12:33
 7/9 anonim ***** válasza:
30 de buktam aztán még 4 pót és átmentem.
2020. aug. 16. 02:34
 8/9 anonim válasza:

Én 90 órával mentem az első vizsgámra de megbuktam. Veszek még 2 órát, aztán egy hét múlva vizsgázok újra... 92 órával :/

Én is úgy mondtam az oktatónak, hogy most már próbáljuk meg a vizsgát mert ha rajtuk múlik örökké csak órára járnék...

2020. aug. 19. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Min hasaltal el vizsgan?
2020. aug. 19. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!