Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehetséges vagy csak túl...

Lehetséges vagy csak túl élénk a tag fantáziája?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömnek van egy 2006-os A4-es Audija. Egyfolytában a kocsiról áradozik, de ma előjött a szó a driftelésről a baráti körben. Erre a gyerek szintén áradozott hogy ő így meg úgy keresztbe tette a kocsiját itt meg ott, két garnitúrát lekoptatott róla stb. Mindenki csak magában röhögött.

A kérdésem az lenne hogy elsőkerékhajtású kocsival lehet driftelni? Itt nem számít a jégen, ami amúgy is megcsúszás és nem drift.

Én jól tudom hogy sima úton sok tapasztalattal csak hátsó kerekessel lehet?

2020. aug. 12. 22:56
A kérdező szavazást indított:
Kacsa az egész driftes sztorija
Még három garnitúrát is ledriftelhetett róla
15 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Lehet a kéziféket rángatta, én is ismerek olyat, aki szentül meg van győződve róla, hogy az drift. Az ilyenekkel mindig egyetértek, nem szabad vitázni velük.
2020. aug. 12. 22:58
 2/12 A kérdező kommentje:
#1 hülyékkel valóban nem szabad vitázni, úgyis kidumálja minden érvedet
2020. aug. 12. 23:00
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

lehet, nézd meg yt-on Amon Olivér videóit

ha a régi Stiftet keresztbe lehet rakni, akkor az Ódit is

2020. aug. 12. 23:07
 4/12 A kérdező kommentje:
És helyben driftelni is? Mikor szinte az orra körül pörög a kocsi? Olyanra gondoltam nem "nekifutásból" kikapcsolt menetstabilizátorral....
2020. aug. 12. 23:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Különbség van a drift meg aközött hogy füstöl a gumi...
2020. aug. 12. 23:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát úgy mondta a srác hogy egy kereszteződésben szokta megpörgetni.
2020. aug. 12. 23:42
 7/12 anonim ***** válasza:
43%

Szija nálam nagyob driftes nincs it a gyakorin bár én 316+chip autóval driftelek és profi vok 12 évesen kezdtem emlekszem a napra amikor szabadut bátyam akkor tanitotta azóta kereset engem valami wtc vagy mi arák de mondtam h én haladni akaron nem csicskaskosni mondom hagyá.

Na, első kerekes az sz4r az autó az hátsó krkes vagy semi. A4 egy otvar rák a testét aki kitaláta.

Szval nem igaz kamuzott a kis g3ci biztos magyar! Koporsó!

2020. aug. 13. 00:09
 8/12 anonim ***** válasza:
60%

A netről összeszedett tudásom a témában (vagyis javítsatok ki, ha tévedek, élőben sosem próbáltam):

Elsőkerekes drifthez scandinavian flick, lift off oversteer kell.

Elsőkerekest kézifékkel megcsúsztatni, az nem igazi drift.

Elsőkerekessel fánkot rajzolni pedig hátramenetben lehet.

2020. aug. 13. 04:45
 9/12 anonim ***** válasza:
32%

3

A Swiftet könnyebb keresztberakni, mint egy orrnehéz Audit, mondom ezt Audi pártiként. Meg amúgy is Olivér kivételes tehetség, nem sokan tudnánk azt utánozni, amit ő csinál.

2020. aug. 13. 06:46
 10/12 anonim ***** válasza:
36%
Első kerekessel is lehet. Csak a kéziféket kell hozzá cibálni. Azt már nem tudom, hogy mennyit csinálta a haverod, de kamugyanús.
2020. aug. 13. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!