Lehetséges vagy csak túl élénk a tag fantáziája?
Egyik ismerősömnek van egy 2006-os A4-es Audija. Egyfolytában a kocsiról áradozik, de ma előjött a szó a driftelésről a baráti körben. Erre a gyerek szintén áradozott hogy ő így meg úgy keresztbe tette a kocsiját itt meg ott, két garnitúrát lekoptatott róla stb. Mindenki csak magában röhögött.
A kérdésem az lenne hogy elsőkerékhajtású kocsival lehet driftelni? Itt nem számít a jégen, ami amúgy is megcsúszás és nem drift.
Én jól tudom hogy sima úton sok tapasztalattal csak hátsó kerekessel lehet?
lehet, nézd meg yt-on Amon Olivér videóit
ha a régi Stiftet keresztbe lehet rakni, akkor az Ódit is
Szija nálam nagyob driftes nincs it a gyakorin bár én 316+chip autóval driftelek és profi vok 12 évesen kezdtem emlekszem a napra amikor szabadut bátyam akkor tanitotta azóta kereset engem valami wtc vagy mi arák de mondtam h én haladni akaron nem csicskaskosni mondom hagyá.
Na, első kerekes az sz4r az autó az hátsó krkes vagy semi. A4 egy otvar rák a testét aki kitaláta.
Szval nem igaz kamuzott a kis g3ci biztos magyar! Koporsó!
A netről összeszedett tudásom a témában (vagyis javítsatok ki, ha tévedek, élőben sosem próbáltam):
Elsőkerekes drifthez scandinavian flick, lift off oversteer kell.
Elsőkerekest kézifékkel megcsúsztatni, az nem igazi drift.
Elsőkerekessel fánkot rajzolni pedig hátramenetben lehet.
3
A Swiftet könnyebb keresztberakni, mint egy orrnehéz Audit, mondom ezt Audi pártiként. Meg amúgy is Olivér kivételes tehetség, nem sokan tudnánk azt utánozni, amit ő csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!