A kresz vizsgán a kérdések ugyanazok mint az edukresz próbavizsga kérdései,képei?
Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 19:00
2/9 anonim válasza:
Igen, de figyelmesen olvasd el a kérdéseket, mert az etitánban is sokszor van hogy több kérdés nagyon hasonlít, egy szó eltéréssel. Sokan csak rutinból válaszolgatnak. Eddig háromszor vizsgáztam, az első kettőnél végigvártam mindig azt az egy percet, még ha tudtam is kapásból a választ, és elolvastam többször is. Az utolsónál már lazábban vettem, de akkor is kétszer elolvastam mielőtt választottam. Mind a 3 alkalommal elsőre meg lett 1-2 pontokat vesztettem.
3/9 anonim válasza:
Közel sem ugyan az! Ne hallgass senkire 🤦🏽♀️Ma voltam vizsgán (átmentem) csak az etitánon tanultam és nagyon nehéz volt
Rengeteg kérdés volt amiről még nem is hallottam
5/9 anonim válasza:
Dehogy nem 🤣nagyon sokat tanultam! Tényleg rengeteget nem hiába mentem át 70 ponttal
De nem az etitánnak köszönhetően
6/9 anonim válasza:
Elvileg azonosak a kérdések, de ha mégsem (pedig biztos hogy az), akkor sem kell gondot okoznia, hisz nem csak a kérdéseket kell bemagolni. Azthiszem kb 10000 kérdés van, szóval legalább kb 200 próbavizsgát kell kitöltened hogy találkozhass minden kérdéssel..... nyílván lesz olyan kérdés amivel eddig szóról szóra ugyanígy nem találkoztál.
7/9 anonim válasza:
Nem az volt a baj h szóról szóra nem találkoztam a kérdésekkel
Hanem az h alapból a témája sem volt ismerős az etitán által
Nagyon sokat olvastam és tanultam azon kívül is h megcsináltam az etitánt és a részvizsgát ott is 100 kb
8/9 anonim válasza:
Pedig akit ismerek, meg itt gyakorin is mindneki allitja, illetve nekem is azonossak voltak a kerdesek
9/9 anonim válasza:
Hát nekem előre felhívta a figyelmem erre a vizsgabiztos is
És sajnos igaza lett 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!