Taktikus kérdése:
A KRESZ vizsga kérdései megegyeznek az Etitános próbavizsga, vizsgafelkészítő kérdéseivel?
Figyelt kérdés
2017. szept. 4. 16:10
1/3 anonim válasza:
Biztos.
Végülis ugyan arra a KRESZ-re épülnek.
Bemagolsz néhány 1000 kérdést és már mehetsz is!
2/3 anonim válasza:
Szia.
A kérdések szinte szó szerint ugyanazok. Én a webes felületen gyakoroltam 18 órát, viszont a vizsgán egy picit más a külleme a felületnek. Egér helyett érintőképernyő van. Ez ne tévesszen meg. Ma vizsgáztam és 74 pontot értem el. Szerintem megérte!
3/3 anonim válasza:
Ma vizsgáztam (2018. 05. 02) A vizsgakérdések szinte teljesen azonosak az etitan-os kérdésekkel. etitanos tanfolyamot csináltam, és minden képes feladat, kisfilmes feladat és kérdés is ismerős volt... Etitanon az ellenőrző kérdések és a próbavizsga alatt minden az éles vizsgán szereplő kérdéssel találkoztam már. Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!