Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ebben az esetben mi van?...

Ebben az esetben mi van? (Közlekedési lámpa)

Figyelt kérdés

[link]

Itt piros a lámpa, de mellette lévő lámpa még zöld. Ez azt jelzi, hogy egyenesen valamit csinálnak és arra nem lehet menni és van egy ideiglenes kötelező irány jobbra? Vagy mit jelent ez a lámpa?

2020. aug. 4. 09:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ritka.

Pesten a Lehel utca / Róbert Károly körút kereszteződésben, Miskolcon a Búza térnél, Debrecenben a homokkerti felüljáró alatt is van.

És ezek csak azok, amik kapásból eszembe jutottak. Több tucatnyit fel lehetne sorolni.

2020. aug. 4. 10:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

„#9: Tehát láttál hármat, jobbra kanyarodót meg sem tudod számolni mennyit, pont ezért mondom, hogy ritka.” Hármat soroltam fel, ami gondolkodás nélkül eszembe jutott, de ez nem három darab kereszteződés, hanem kb. tíz. Az sem sok.

És vannak, akik a jobbra mutató nyilat sem értek, pedig abból több van.

Kérdező, fel nem foghatom az értelmezésed.

Van egy jelzés ami előre mutat. Honnan jön ebből a jobbra kanyarodás?

2020. aug. 4. 12:20
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Rossz linket linkeltem, azt hittem a jobbra mutatót tettem ide, azért keveredtem meg.

2020. aug. 4. 12:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, meg nehezen is hihető.

Ha a képen jobbra mutató nyíl lenne, akkor is rendkívül furcsa, amit kérdezel. Hogy valamit csinálnak, és ideiglenes bla-bla-bla.

Ha valami munkálatok miatt terelni kell, akkor ha az évek tart, esetleg felszerelnek lámpát nem végleges jelleggel, de ez ritka.

Az szokott lenni, hogy vagy sárgán villogóra állítják, vagy fekete fóliával takarják azt, ami nem játékos.

És persze kellenek táblák is a munkavégzésről.

2020. aug. 4. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!