Minden esetben megbírságolnak piros lámpánál való áthajtáskor?
A mai nap folyamán véletlen áthajtottam ezen a piros lámpán éjszaka. [link]
Rossz látási viszonyok voltak. Nagyon lassan haladtam mivel arra figyeltem, hogy mégis melyik sávban haladok, vagy haladjak tovább, mivel annyira szakadt az eső, hogy teljesen elmosódtak a sávvonalak. A képen látható, hogy egy ilyen kamera volt felszerelve az oszlopra. Ez a kamera automatikusan fotóz ha szabályszegés történik? Illetve kritikus látási körülmények között is fotóz, és küldi a bírságot?
Ezert kellene a nyugdijasoknak gyakrabban felulvizsgalni a vezetesi kepessegeiket.
Multkor is kihajtott elem a mami, ulesbol nem lat ki, de azert csak raaraszol a foutra...
Minden autót fotóz, illetve akkor is ha rossz az idő.
Ugye hivatalosan ha annyira rosszak az időjárási tényezők, hogy nem elhetséges a biztonságos közlekedés akkor nem szabadna elindulni, más tészta ha menet közben romlik el az idő akkor nincs mit tenni.
Utolsó, ezt nem tudom honnan szedted, de hogy nem a KRESZ-ből, az biztos. Abban ugyanis az áll, hogy mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel kell vezetni. Ez persze lehet nulla is, ha az útviszonyok = átláthatatlan füst/köd vagy hóbucka, de olyan, hogy rossz időben el se indulj, nincs.
Erős esőben,sötétben pont azért is kell lassan vezetni, mert a rosszabb tapadás mellett rengeteg a zavaró tükröződés, a vízrétegtől sokkal rosszabban látszanak a sávfelfestések, a vizes szélvédőkön át nem csak neked, de másoknak is inkább pacák,mintsem éles kontúrú tárgyak jelennek meg, továbbá a gyalogosok is rohangásznak párkánytól párkányig.
Ha meg a hó esik akkor gond nélkül gázolsz gyerekeket mert nem látod az út szélét?
Nem a látási és útviszonyoknak megfelelően közlekedtél, járna a bünti. De valószínűleg megúszod
Véletlenül áthajtottál a piroson? VÉETLENÜL?!
EMber, legközeleb min vagy kin hajtasz át véletlenül? Csak azért, mert rosszul látsz? És még neked áll feljebb?!
Majd ha a gyerekedet/anyádat elüti valami barom, és azzal védekezik, hogy bocs de rosszul láttam, akkor megsimogatod a buksiját, hogy semmi baj, velem is előfordult már?
Remélem, azóta leadtad a jogosítványodat. Nem vagy alkalmas a gépjárművezetésre.
Ha akkor váltott pirosra amikor átmentél az nem olyan nagy gáz mert van ráhagyás a másik lámpánál.
Viszont ha már minimum 10 másodperce piros volt akkor azért az veszélyes.
Megbüntetni nem fognak.
Húha, a sok álszent válaszoló összegyűlt.
Mondjuk valóban elég nagy bűn vagy hiba ez, de bárkivel megtörténhet. A kamera nem is biztos hogy ezt figyelte, úgyhogy még lehet egy kis reményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!