Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi történt ma délután az...

Mi történt ma délután az M7-es autópályán? Senki nem ment 140-nél lassabban.

Figyelt kérdés

Olyan fura volt. Családdal utaztunk pest felé és mindenki azt vette észre, hogy az ÖSSZES autós egy árként halad. senki se gyorsabban se lassabban egy nagyon kellemes 160-as tempóban.

Sooookkal gyorsabban, mint megszokott. Senki nem elozott meg. aki lassan ment az minimum 140-el ment. Hihetetlen! Végre normálisan haladtunk!

Olyan fura volt! egy kamion nem volt, és aki a külső sávban ment (mentünk ott is egy régi suzuki mögött) kb 140-150-el ment.

Életemben nem haladtam ilyen gyorsan, de sokkal jobb volt, hogy mindenki ugyanakkora sebességgel ment. Senki nem váltott sávot. egyszer sem.

Fura, de mégis jó érzés volt. Nem volt az a stressz, hogy jaaj be kell jönnöm a belső sávból, emrt gyorsan jön valaki mögöttem és a középső sávban lelassulunk 110-re.

Nagyon tetszett! Más is járt arra ma délután???? Ki hogy élte meg?

2020. júl. 24. 01:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes Magyarországon ez nem megszokott. A szokásos felbaszások a sok idióta aki nem húzódik le jobbra és százzal megy a belső sávban meg persze a román g@cik a platóval akik index nélkül kijönnek éled.

Tegnap Németországban hatalmas forgalom volt az autópályán és úgy tudtam kétszázas átlagot menni hogy szinte nem kellett fékeznem. Mindenki egyből lehúzódik úgy hogy te tartson fel és nem jönnek ki eléd. Aki 160 al megy az is elenged engem és én is elengedem azt aki közel háromszázat megy éjszaka. Amint átléptem a magyar határt be jövünk tankolni... láss csodát nem lehet a mosonmagyaróvári LEGNAGYOBB MOL kútnál kártyával fizetni és 200 ember várakozik a molnál mert ugye nincs üzemanyagja se kpje és kénytelen ott várakozni köztük én is. Tele van migránsokkal, balkániakkal a hely éjjel háromkor megy a pénzmosoda mindenki vált pénzt mindenkinek a töltőállomásoknál 10 Kocsis sorban állás, törökök ordibálnak egymással. Ott vártam 6 órát amíg sikerült megoldaniuk a kártyás fizetést.... Őszintén ez mi a f.???? Nagyon felidegesített Magyarország ilyenkor látszik milyen jó nyugaton

2020. aug. 23. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:

"Ott vártam 6 órát amíg sikerült megoldaniuk a kártyás fizetést"

Ez inkább no comment kategória szvsz.... Mármint hogy képes voltal várni.

2020. aug. 23. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Alig volt pár liternél több üzemanyag a kocsiban. Nem mertem elindulni mert ha kifogy út közben akkor mi van?

(Tudom hülye vagyok miért kell akkor kiállni tankolni amikor már szinte elfogyott)

2020. aug. 23. 21:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!