Veletek kiabált az oktatótok?
Figyelt kérdés
Most fogom elkezdeni a vezetést, de nagyon félek, hogy annyira béna leszek, hogy le fogja üvölteni a fejem. Az ismerőseim közül szinte mindenkinél felemelték a hangjukat, akárhol is csinálták a jogsit. Szóval nálatok is volt olyan szerencsétlenkedés, amivel kiérdemeltétek ezt?2020. júl. 15. 18:13
11/21 anonim válasza:
Nekem nem kiabált, viszont csalt a vizsgán, hogy megbukjak. Az jobb?
12/21 anonim válasza:
Direkt utána néztem ki a legnyugodtabb oktató. :D
Városom egyik fórumán. Nem is kiabált sosem, nem emelte fel a hangját. Egyszer mondott egy olyat hogy a macska rúgja meg. Xd de azt is halkan, az volt a max. :D
13/21 anonim válasza:
Nem, nekem nagyon jó oktatóm volt.
14/21 anonim válasza:
Velem nem üvöltött soha. Olyan volt, hogy én lettem picit ingerlékenyebb. Meg kellett ezt tanulnom kezelni, és segített benne. Végig nyugodt mellettem. Bármit kérdezhetek tőle, még olyat is, ami elvileg alap lenne. Van egy kis füzete is, amibe sokszor lerajzolja a dolgokat, ha úgy van. Nekem sokat segít.
Ha bármikor is üvöltött volna, akkor nem ő lenne az oktatóm.
16/21 anonim válasza:
Rendezd le az oktatót az elején, és nem lesz vele gondod:
17/21 A kérdező kommentje:
Nem merek rákattintani, félek, melyik lerendezést fogom látni
2020. júl. 16. 08:58
18/21 anonim válasza:
Ő ennek köszönhetően egyből átment a vizsgán! XD
19/21 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, de azért majd figyelem a jeleket :D
2020. júl. 16. 09:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!