Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Veletek kiabált az oktatótok?

Veletek kiabált az oktatótok?

Figyelt kérdés
Most fogom elkezdeni a vezetést, de nagyon félek, hogy annyira béna leszek, hogy le fogja üvölteni a fejem. Az ismerőseim közül szinte mindenkinél felemelték a hangjukat, akárhol is csinálták a jogsit. Szóval nálatok is volt olyan szerencsétlenkedés, amivel kiérdemeltétek ezt?
2020. júl. 15. 18:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Velem egyszer sem kiabált még pedig tudok hajmeresztő kérdéseket feltenni vezetés közben
2020. júl. 15. 18:18
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 éve csináltam Zuglóban, szinte folyton felemelte a hangját. Nincs összefüggés azzal, hogy szerencsétlenkedsz-e vagy sem, van aki így oktat, akkor is ha apró hibát vétesz. Mindig kétkedve néztem az olyan videókat, amikben az oktató úgy beszél a tanulóhoz, mint egy ülő buddha - halkan és nyugodtan. Szerintem ez nem fedi a valóságot.
2020. júl. 15. 18:19
 3/21 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem. Ha ordibált volna, kértem volna másik oktatót.
2020. júl. 15. 18:20
 4/21 anonim ***** válasza:
93%

Engem vert is. Ha hibáztam, olyat a tarkómra csapott, hogy lefejeltem a kormányt. De elsőre levizsgáztam.

Lányokkal csak kiabált.

2020. júl. 15. 18:24
 5/21 A kérdező kommentje:
Jézus, ilyen létezik?
2020. júl. 15. 18:24
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok. Igen, kiabálósok léteznek, de túl lehet élni. A motor jogsit egy olyan vén csávónál kezdtem el, aki totál alkesz volt. Őt otthagytam, az azért már szinten aluli, amikor valaki vörös fejjel, papucsban csoszog oda órát tartani. Ha nekem nem szimpi a stílusa, bármikor válthatsz. Én kedveltem az autós oktatómat, kicsit indulatos volt ugyan de jó ember, és meg is tanított vezetni rendesen.

38N

2020. júl. 15. 18:37
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem volt egy gyökér.
2020. júl. 15. 18:37
 8/21 A kérdező kommentje:
Igazából a négyesre értettem, de az alkesz is érdekes ember
2020. júl. 15. 18:38
 9/21 anonim ***** válasza:
85%

Alapból nem értem mi az, hogy kiabál?

Levágtam volna neki kettőt tudja hol a helye. Az a dolga, hogy tanítson, nem az hogy ott élje ki a komplexusait.

2020. júl. 15. 18:41
 10/21 anonim válasza:
100%

Én is nemrég keztem a vezetést most járok a 15. Óránál és egyetlen egyszer nem emelte fel a hangját pedig volt olyan hogy a körforgalomba le fuladtam mögöttem még sorakoztak az autók és még az oktató nyugtatót engemet hogy nyugodtan szépen lassan

Sokat bénáztam mert ezelőtt soha nem vezetem autót és nagyon korrekt velem

Nem mindegyik oktató egyforma

Olyan oktatóhoz menj akinek jó híre van a környékeden

2020. júl. 15. 18:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!