Veletek kiabált az oktatótok?
Engem vert is. Ha hibáztam, olyat a tarkómra csapott, hogy lefejeltem a kormányt. De elsőre levizsgáztam.
Lányokkal csak kiabált.
2-es vagyok. Igen, kiabálósok léteznek, de túl lehet élni. A motor jogsit egy olyan vén csávónál kezdtem el, aki totál alkesz volt. Őt otthagytam, az azért már szinten aluli, amikor valaki vörös fejjel, papucsban csoszog oda órát tartani. Ha nekem nem szimpi a stílusa, bármikor válthatsz. Én kedveltem az autós oktatómat, kicsit indulatos volt ugyan de jó ember, és meg is tanított vezetni rendesen.
38N
Alapból nem értem mi az, hogy kiabál?
Levágtam volna neki kettőt tudja hol a helye. Az a dolga, hogy tanítson, nem az hogy ott élje ki a komplexusait.
Én is nemrég keztem a vezetést most járok a 15. Óránál és egyetlen egyszer nem emelte fel a hangját pedig volt olyan hogy a körforgalomba le fuladtam mögöttem még sorakoztak az autók és még az oktató nyugtatót engemet hogy nyugodtan szépen lassan
Sokat bénáztam mert ezelőtt soha nem vezetem autót és nagyon korrekt velem
Nem mindegyik oktató egyforma
Olyan oktatóhoz menj akinek jó híre van a környékeden
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!