Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Fel szoktatok venni stopposokat?

Fel szoktatok venni stopposokat?

Figyelt kérdés

2020. jún. 25. 20:10
A kérdező szavazást indított:
Igen, fel szoktam.
Nem, nem szoktam.
29 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
32%

Igen, én felvettem...

Jack

(1965-2020)

2020. jún. 25. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Annyira túl van misztifikálva ez a stoppolás dolog :) Aki laikus, retteg tőle, mert mi van, ha valami sorozatgyilkos, vagy érőszakos ember veszi fel... 😱

Persze, van ilyen, de olyan iszonyatosan ritka, hogy inkább 0 az esélye.

Én egy barátommal 1 hónapot stoppoltam, Budapestről Belgiumon keresztül Bergenig (Norvégia). Életem legélvezetesebb 1 hónapja volt. Előtte is stopoltam Szlovákiában, az is pozitív élmény volt. Csomó stoppolós facebook csoportban benne vagyok és nagyon ritka a stoppolás miatti negatív élmény, még ritkább a bántalmazott stoppoló. Pont tavaly vagy előtte volt egy haláleset, de ez ilyen évtizedenként 1, főleg Európában. Szomorú, de statisztikailag elhanyagolható.

2020. jún. 25. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
(és fordítva is ugyanígy igaz. Találkoztunk sofőrökkel, akik mindig felveszik a stopposokat és ők se hallottak még megbízható forrásból olyat, hogy valaki veszélyes embert vett volna fel, aki bántotta, kirabolta vagy megölte)
2020. jún. 25. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

Régen sokat stoppoltam,ma már alig látni embereket akik így közlekednek.Ha látok(no black)

felveszem

2020. jún. 25. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén megvallva évek óta nem láttam stoppost.
2020. jún. 25. 22:22
 6/10 D. Brasco ***** válasza:
100%

Kb azt tudom mondani mint az 5-ös.

Nem is emlékszem mikor láttam utoljára valakit stoppolni

2020. jún. 25. 23:51
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem, nem is vennék fel sose senki idegent. Nem akarok a saját autómban egy full idegennel ücsörögni, mikor az autóval pont azt a kényelmet szeretném megfizetni, hogy ne kelljen idegenekkel utaznom.
2020. jún. 26. 00:02
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Csak addig idegen, amíg nem barátkoztok össze :)
2020. jún. 26. 00:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam, igazából nem bízok meg ennyire vadidegen emberekben. És ezen az sem változtatott, hogy igen ritkán, kényszerből magam is stoppoltam már.
2020. jún. 26. 05:22
 10/10 anonim ***** válasza:

nálam ez helyzettől függ, mondjuk ritkán találkozok én is stoppossal, lévén főleg A-ból B-be autópályán megyek. ha főúton megyek, volt már rá példa, hogy valamelyik településen felvettem egy srácot, aki a következő városig szeretett volna eljutni, de elment az utolsó busz.

én sem előítéletes lennék a külsővel kapcsolatban, inkább a fentebb említett kényelem az elsődleges, magyaránt egy büdös, koszos embert nem biztos, hogy felvennék. rendszeresen oszkározok is, ott is volt már párszor olyan utas, akinek az izzadtságszaga marta a torkunkat...

2020. jún. 26. 07:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!