Fel szoktatok venni stopposokat?
Igen, én felvettem...
Jack
(1965-2020)
Annyira túl van misztifikálva ez a stoppolás dolog :) Aki laikus, retteg tőle, mert mi van, ha valami sorozatgyilkos, vagy érőszakos ember veszi fel... 😱
Persze, van ilyen, de olyan iszonyatosan ritka, hogy inkább 0 az esélye.
Én egy barátommal 1 hónapot stoppoltam, Budapestről Belgiumon keresztül Bergenig (Norvégia). Életem legélvezetesebb 1 hónapja volt. Előtte is stopoltam Szlovákiában, az is pozitív élmény volt. Csomó stoppolós facebook csoportban benne vagyok és nagyon ritka a stoppolás miatti negatív élmény, még ritkább a bántalmazott stoppoló. Pont tavaly vagy előtte volt egy haláleset, de ez ilyen évtizedenként 1, főleg Európában. Szomorú, de statisztikailag elhanyagolható.
Régen sokat stoppoltam,ma már alig látni embereket akik így közlekednek.Ha látok(no black)
felveszem
Kb azt tudom mondani mint az 5-ös.
Nem is emlékszem mikor láttam utoljára valakit stoppolni
nálam ez helyzettől függ, mondjuk ritkán találkozok én is stoppossal, lévén főleg A-ból B-be autópályán megyek. ha főúton megyek, volt már rá példa, hogy valamelyik településen felvettem egy srácot, aki a következő városig szeretett volna eljutni, de elment az utolsó busz.
én sem előítéletes lennék a külsővel kapcsolatban, inkább a fentebb említett kényelem az elsődleges, magyaránt egy büdös, koszos embert nem biztos, hogy felvennék. rendszeresen oszkározok is, ott is volt már párszor olyan utas, akinek az izzadtságszaga marta a torkunkat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!