Szerintetek mennyire gáz ha 4 éve éves szinten kb 30 ezer kilométert vezetek és eddig 2 balesetem volt?
Figyelt kérdés
Egyik egy ráfutásos baleset volt, ahol a túlmelegedett fékfolyadék miatt nem tudtam megállni. A másiknál meg nem néztem szét elég körültekintően, ezért nem adtam elsőbséget, egy amúgy gyorshajtó autónak.2020. jún. 12. 21:03
A kérdező szavazást indított:
Ne mentegetőzz, bal🌳sz vagy..
Sokakkal megesik, annyira nem gáz csak légy óvatosabb
Inkább ne vezess..
15 szavazat
1/10 anonim válasza:
Az első nem feltétlenül a te hibád, ez inkább az autó üzembentartójának vagy a szerviz hibája.
A másodiknál szimplán figyelmetlen voltál.
2/10 anonim válasza:
Az első balesetem nekem is abból volt, hogy nem adtam elsőbbséget egy gyorshajtónak. Egy murvás utcából tolattam ki mellékútra. Nyilván többször is szétnéztem, ahogy mindig is szoktam de mikor kitoltam a seggét a kocsinak, a kanyarból egy vw kb 80km/h-val vágódott ki, satufékezett, én is próbáltam minél gyorsabban kapcsolni az egyest és előre gurulni de mire sebességbe tettem addigra belém rongyolt. Eléggé összetört a vw, meghát ugye engem is összetört rendesen.
3/10 anonim válasza:
Túlmelegedett fékfolyadék? Közúton ez nagyon ritka, valami szerpentinen jártál? Mindenesetre ezért kell 2 évente fékfolyadékot cserélni a kocsiban. Ebből kiindulva az autó többi részét jó lenne átvizsgálni.
4/10 anonim válasza:
Most igazából mi a kérdés? Mi számít "gáznak"?
A napi közlekedésben sajnos simán benne van a baleset veszélye, nyilván nem totálkár, de kisebb nagyobb koccanások bármikor megeshetnek ha egy pillanatra nem figyel vagy nem jó felé figyel az ember. Főleg mikor félig meddig a másik fejével kell gondolkozni, hogy tudd éppen milyen manőver is lesz tőle a következő.
Na meg van akinek 10 évig semmi aztán halálos baleset, másnak meg rögtön baleset aztán élete végéig semmi.
5/10 anonim válasza:
Azért az eléggé hihetetlen hogy van egy ráfutásos baleset és te rögtön meg méred a fékfolyadék hőmérsékletét.
6/10 A kérdező kommentje:
Túlmelegedett fékfolyadék miatt beesett a fékpedál... De nem ez a lényeg, nem mentegetőzni akarok, csak kíváncsi vagyok hogy én vagyok ilyen bal🌳sz, vagy másokkal is megesik.
2020. jún. 13. 19:31
7/10 anonim válasza:
Mit szeretnél megtudni? Szerinted csak te okozol közúti balesetet a világon vagy hogy gondolod? Ha kinyitod bármelyik híroldalt, akkor láthatod, hogy minden héten van legalább 2-3 durvább baleset.
9/10 anonim válasza:
Levegősödés miatt esik be a pedál.
Legalább utána néznél egy kicsit.
10/10 A kérdező kommentje:
Meg a "felforrt" fekfolyadék miatt. Mivel ugye levegős lesz tőle. Legalább utána néznél egy kicsit...
2020. jún. 15. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!