Szimulátoron mindig gyér a reflexem, de vezetés közben pedig nem. Mi az oka?
Se ets2-ben sem gki szimulátoros vizsgán nem jó a reakció időm, sőt csak a páv3-at kaptam mert ott is lassú voltam. Gki-n a normál reakció idő 0.72 volt ami felett bukta, nekem 0.71 volt.
Autóval viszont más, bár előre érzem néha a bajt vagy fene tudja, de pár cica meg őzike szaladt már ki előttem , mindig gyorsan reagáltam, volt, hogy meg is jegyezte az utas, hogy milyen gyorsan észre vettem.
Nem akarom fényezni magam.. érzem, hogy lassabb vagyok szimulátorokon. Pedig évek óta ets2-vel meg gta-val játszok.
Vagy csak én érzem jónak a reflexeim és valójában csiga lassú vagyok? Beszélgettem erről ismerősömmel és szerinte az a megoldás ha keresek szerpentines helyeket ahol le -fel járkálok autóval , de nem lassan. Komolyan tartok ettől, eddig én 60-nál gyorsabban egy nagyobb kanyart sem vettem be még így is félek hisz nem tudom nincs e a kanyarba trakesz.
22/f
Őszintén megmondva nem értem mit pánikolsz ezen.
Az ilyen online játékokban én sem vagyok olyan jó, egyszerűen nem kötlek le annyira, elterelődik a figyelmem, nem tudok teljesen rákoncentrálni. Az is lehet, hogy a monitor zavar, vagy a hardver nem megfelelő.
Élőben meg akármennyit vezetek, oda szoktam figyelni, koncentrálni szoktam. Egyszerűen leköt, végigpásztázom az előttem lévő területet.
A kettő két különböző világ ilyen tekintetben.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!