Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Létezik szimulátor ami segíten...

Létezik szimulátor ami segítene nekem angliai közlekedésben?

Figyelt kérdés
A lányom Angliában él és szeretné ha a nyáron meglátogatnám, Ő bérelne autót és azzal kirándulgatnánk.Neki nincs jogosítványa...azt mondja gyakoroljak valami szimulátoron addig. De hol, hogyan? Találtam egy szöveges segítséget fotókkal, de nekem az nem elég. Van valakinek ötlete, hogy hol keressek?

2013. márc. 26. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Euro truck2. Igaz kamion szimulator, de lehet gyakorolni a balos kozlekedest.
2013. márc. 26. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
youtube-on keress rá: Szlanka Zsolt - Kresz alapok Angliában. Ott még többet megtudhatsz.
2013. márc. 26. 12:59
 3/5 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Nem kell emiatt aggódnod. Vezettem már Angliában helyi autót, nem ördöngösség. A bal kezes váltás lehet macerás, ha nem automata autó lesz bérelve. Kamionosként azt mondom, hogy nincs olyan szimulátor, ami élethű lenne. Legalábbis még nem találkoztam olyannal.
2013. márc. 26. 13:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm a segítségeteket! 25 éve vezetek, hál'Istennek eddig teljesen balesetmentesen. Ha egy csodálatos angliai nyaralásnak ez az ára, hogy ott is megálljam a helyem az úton, akkor még kamionnal is gyakorlok :-) (azt már itthon is próbáltam anno, amikor volt egy kamionos kis vállalkozásom)

Még egyszer minden segítőmnek ezer hála és köszönet!

2013. márc. 27. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond hidd el! Oda kel figyelni eleinte, de hamar bele lehet jönni. (bár nem egyszer láttam már lengyel rendszámot szemben menni körforgalomban, vagy rossz fele kikanyarodni kereszteződésben. :)
2013. márc. 29. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!