Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sátras utánfutó átalakítása...

Sátras utánfutó átalakítása simává mennyire komplikált?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudok viszonylag olcsón egy skif ml sátras utánfutót venni. Kérdésem a következő: mennyire megoldható utána a sima utánfutóként történő használata? Tehát van értelme kivenni belőle a sátrat?

2020. jún. 7. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. A Skif egy nagyon könnyű, kiskerekes szerkezet. Alig van teherbírása, a kerekei pöttömök, azok felfüggesztése is nagyon egyszerű. Magyarul nem vihetsz vele terhet.
2020. jún. 7. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Most kikerestem egynek az adatait:

400 kg a max. össztömege, 260 kg az saját tömege. (sátor nélkül legyen mondjuk 200 kg)

Tehát durván 200 kg-t tudnál vele vinni: ennek nem sok értelme lenne.

2020. jún. 7. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy rendes után futót is lehet már 150 ezerért kapni és az mégis arra való.
2020. jún. 7. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ez útiktg + műszakival kb a feléből kijött volna. Azèrt keltette fel az érdeklődésemet.
2020. jún. 7. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyilván azért olyan olcsó mert csak arra jó amire csinálták.
2020. jún. 8. 08:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, csak olyan szép!!!!
2020. jún. 8. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Láttam én már építkezőt Skif-el homokot hordani. Pár évig használtam egy ilyet pecázni és legalább 500 kilós összsúlyra terhelve jártam vele, ráadásul a legtöbbször terepen. Sosem volt semmi baja. Ha leveszed a tetejét és kiveszel belőle mindent, nincs több 150 kilónál. Az előnye, hogy egész kis autóval is húzhatod és viszonyrag nagy a rakfelülete.
2020. jún. 8. 12:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, engem is az fogott meg benne. Mev az a szép fara :)
2020. jún. 9. 23:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!