Megbüntethet a rendőr ha szabálytalanul kanyarodtam, mert
teljesen lekoptak a felfestések?
Figyelt kérdés
Most kaptam a csekket, miszerint szabálytalanul hajtottam be az egyik utcába, amit kamera rögzített. Azon az utcán a felfestések nullára koptak, kimentem oda mégegyszer, és tényleg láthatatlanok. Hol tehetek panaszt?
Nem tudok betartani nem létező felfestéseket sajnálom. Ez olyan, mintha egy telejsen fehérra kifakult táblát néznél. Franc se tudja, hogy az mit jelöl.
nem. nincs tábla. csak felfestés. amúgy ez a rakparton van a margit híd pesti hídfőjénél. az az út, ami egy szinttel feljebb van, mint a rakpart és a híd északi oldaán van. a pozsonyi utca felőli részén. na ott teljesen le vannak kopva a felfestések és kamera is van.
2020. máj. 24. 18:23
3/12 anonim válasza:
Ha se tábla se útfelfestés, akkor dokumentáld (fotózd) és érdemes megpróbálni fellebbezni. Már én is jártam úgy, hogy munkások elfordították a "kötelező haladási irány" táblát és egyirányú utcába fordítva "küldtek be". (Szerencsére nem lett rendőrségi ügy, csak a táblát mutattam meg)
2020. máj. 24. 18:23
4/12 anonim válasza:
Konkrétan hol volt ez? Google streetview linket be tudsz rakni?
2020. máj. 24. 18:47
5/12 anonim válasza:
De mit szegtél meg bővebben? Záróvonalat átlépve fordultál be? Vagy rámentél "forgalom elől elzárt" területre? Vagy mire hivatkoznak pontosabban?
2020. máj. 24. 19:22
6/12 A kérdező kommentje:
azt nem írják. de hivatalos a levél, mert ugyanazt kaptam, mint gyorshajtásért egyszer amikor rohadtul kellett sietnem és a vácin 90-el mentem, mert tök üres volt az egész fényes nappal...
2020. máj. 24. 19:24
7/12 anonim válasza:
A levélben benne kellene legyen, hogy hol történt...
Egyébként városi helyzetben kint kellene legyen valamilyen tábla is biztosan. Küldj utcaképet, mert valamit benéztél szerintem
2020. máj. 24. 20:06
8/12 A kérdező kommentje:
ez 2 éve történt, csak most kaptam a csekket. amúgy azóta már máshogy néz ki... van kint terelőfal. ilyen piros színes izé...vízzel tele...
mindegy. az a lényeg,hogy nem volt tábla, csak felfestés, aminek csak a nyoma látszott.
2020. máj. 24. 21:03
9/12 anonim válasza:
Kérdező te nem szabálytalanul kanyarodtál, hanem kötelező haladási irányt, vagy kanyarodási tilalmat szegtél meg!
50 000 ft.
2020. máj. 24. 21:48
10/12 A kérdező kommentje:
közben telefonáltam egyet ma reggel és azt mondták adatok egyeztetése után, hogy nem vettem figyelembe a felfestéseket. Hát leüvöltöttem szegény diszpécser fejér, hogy az lehet, de ha elfelejtik a felfestéseket felfesteni ember nincs aki betartja őket. egyébként 15e Ft-ról volt szó. szabálytalan kanyarodás és záróvonal átlépése. megjegyzem 50-es kocsisorbanálltam és mindenki úgy kanyarodott be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!